FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: mcur
ZAGREB, 19. studenog 2013. (Hina) - Izvješće Hrvatskoga autokluba o stanju u prometu u 9,30 sati i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku danas:

ZAGREB - Kolnici su mokri i skliski od kiše u Istri, Hrvatskom primorju, Gorskom kotaru i Lici, a ponegdje ima i magle. Smanjena je vidljivost na dionicama autocesta: A1 između Bosiljeva i tunela Mala Kapela te Otočca i Gospića, A3 Bregana-Lipovac između čvorova Križ i Nova Gradiška, A4 Zagreb-Goričan od Goričana do Varaždina kao i na A6 Rijeka-Zagreb od Delnica do Bosiljeva 2. Mogući su odroni zemlje i kamenja. Brza cesta Solin-Klis (D1) bit će zatvorena za sav promet danas vremenu od 8,30 do 10 sati i od 11 do 12,30 sati zbog radova na izgradnji vijadukta Srednja Ozrna. Obilazak je „starom kliškom cestom“. Na autocesti A1 zbog radova kroz tunel Brezik u smjeru Zagreba vozi se jednim trakom. Kroz tunel Mala Kapela od 9,30 do 14 sati u smjeru Dubrovnika vozit će se jednim trakom, uz ograničenje brzine od 60 km/h. Na autocesti A6 Rijeka-Zagreb u tunelu Veliki Gložac u smjeru Rijeke zatvoren je pretjecajni trak. Do 17 sati bit će zatvoren granični prijelaz Dubrava Križovljanska za teretna vozila čija ukupna masa prelazi 7,5 tona, zbog radova u Sloveniji. Obilazak je preko graničnog prijelaza Trnovec. U prekidu su katamaranske linije: Ubli-Vela Luka-Hvar-Split, Korčula-Hvar-Split, Novalja-Rab-Rijeka i Mali Lošinj-Cres-Rijeka te trajektne linije Split-Vis i Split-Vela Luka-Ubli, zbog nepovoljnog vremena. Katamaran Jelsa-Bol-Split plovi bez pristajanja u luci Bol. Zbog rekonstrukcije trajektnog pristaništa u luci Prizna do 10. travnja 2014. trajektni promet prema Pagu teče preko linije Stinica-Stara Novalja, a linija Žigljen-Prizna je u prekidu.

ZAGREB - Na Jadranu, u Gorskome kotaru, Lici i unutrašnjosti Dalmacije oblačno povremeno s kišom, na Jadranu mjestimice obilnijom uz grmljavinu. U sjeverozapadnom području i Slavoniji ujutro još ponegdje magla, zatim umjereno do pretežno oblačno, uglavnom poslijepodne i u noći povremeno s kišom. Vjetar većinom slab, u istočnoj Slavoniji i Podravini umjeren jugoistočni, a na Jadranu umjereno i jako, sredinom dana mjestimice olujno jugo, poslijepodne će slabiti. Najviša temperatura od 6 u zapadnim do 12 u istočnim krajevima, na Jadranu između 15 i 20 stupnjeva Celzijevih.

(Hina) xmć ymć

An unhandled error has occurred. Reload 🗙