FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: mcur
ZAGREB, 30. listopada 2013. (Hina) - Izvješće o stanju u prometu Hrvatskoga autokluba (HAK) i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda (DHMZ) za Hrvatsku danas:

ZAGREB - Magla mjestimice smanjuje vidljivost u Lici. U ostatku zemlje vozi se uz uglavnom povoljne vremenske uvjete. Tijekom dana mogući su zastoji na dijelovima gdje su u tijeku radovi. Na zagrebačkoj obilaznici (A3 Bregana-Lipovac) između čvorova Lučko i Buzin zbog radova na nadvožnjacima Botinec i Klara (od 21. +900 do 25. +300 km) vozi se uz ograničenje brzine od 40km/h. Na riječkoj obilaznici (B7) kroz tunele Škurinje 1 i 2 u smjeru Rupe vozi se jednim trakom. Danas od 8 do 11 sati bit će zatvorena državna cesta D7 Velika Kopanica- GP Slavonski Šamac na području cestovno-željezničkog prijelaza u Kruševici. Obilazak iz smjera Velike Kopanice prema Slavonskome Šamcu je: D7 Kruševica- LC 42049- D520- D7 Slavonski Šamac i obratno. Na autocesti A1 kroz tunel Grič (od 157.+125 do 155. +260 km) vozi se dvosmjerno, jednom tunelskom cijevi. Kroz tunel Brezik u smjeru Zagreba vozi se jednim trakom. Izlazak teretnih vozila pojačan je na graničnom prijelazu Bajakovo. Trajekti i katamarani plove redovito

ZAGREB - Na Jadranu će prevladavati sunčano, osobito u Dalmaciji. U unutrašnjosti postupan porast naoblake sa zapada, a uglavnom u gorskim predjelima ponegdje može pasti i malo kiše. Zapuhat će umjeren, na sjeveru povremeno i jak sjeveroistočni vjetar, na sjevernom Jadranu poslijepodne umjerena i jaka, navečer na udare i olujna bura, na južnom još slabo i umjereno jugo. Najviša temperatura na zapadu unutrašnjosti od 12 do 17, u Slavoniji i na Jadranu od 19 do 24 stupnja Celzijeva.

(Hina) xpp ymć

An unhandled error has occurred. Reload 🗙