FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: mcur
ZAGREB, 21. listopada 2013. (Hina) - Izvješće o stanju u prometu Hrvatskoga autokluba (HAK) i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda (DHMZ) za Hrvatsku danas:

ZAGREB - Mokrih, odnosno vlažnih i skliskih kolnika ima u Istri, Lici, Gorskom kotaru, središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj i sjevernom Jadranu. U Gorskom kotaru magla mjestimice smanjuje vidljivost. Na autocesti A6 Rijeka-Zagreb, između čvora Kikovica i tunela Tuhobića magla smanjuje vidljivost na 50 do 100 metara. Na autocesti A1 kroz tunel Grič (od 157.+125 do 155. +260 km) vozi se dvosmjerno, jednom tunelskom cijevi. Kroz tunel Brezik u smjeru Zagreba vozi se jednim trakom. Na autocesti A6 Rijeka-Zagreb kroz tunel Lučice u smjeru Rijeke vozi se jednim prometnim trakom. Danas će do 18 sati za sav promet biti zatvorena državna cesta D512 Makarska-Ravča između Gornjih Tučepa i Stupice. Obilazak: Makarska-Dubci-Šestanovac-Vrgorac ili Makarska-Baška Voda-tunel Sv. Ilija-Zagvozd-Vrgorac. Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja. Trajekti i katamarani plove redovito.

ZAGREB - Na sjevernom Jadranu, u Gorskome kotaru, Lici, a prijepodne i u ostalim kopnenim krajevima te na dijelu srednjeg Jadrana umjereno do pretežno oblačno. Kiša povremeno u Istri i na riječkom području, a malo kiše bit će prijepodne u zapadnoj unutrašnjosti, sredinom dana i u Slavoniji. U Dalmaciji većinom suho i djelomice ili pretežno sunčano. Vjetar slab do umjeren jugozapadni, na Jadranu umjereno, prijepodne i jako jugo. Osjetno toplije od prosjeka za drugu polovicu listopada. Najviša temperatura uglavnom između 19 i 24 stupnja Celzijeva.

(Hina) xmć ymć

An unhandled error has occurred. Reload 🗙