FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: mcur
ZAGREB, 9. studenog 2013. (Hina) - Izvješće o stanju u prometu Hrvatskoga autokluba (HAK) i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda (DHMZ) za Hrvatsku danas.

ZAGREB - Vozi se uz povoljne vremenske uvjete i bez posebnih ograničenja osim na dionicama gdje traju radovi. Državna cesta D75 Tarska vala-Tar bit će zatvorena danas od 12 do 17 sati zbog auto-utrke. Obilazak je preko Vižinade ili Istarskim ipsilonom. Na autocesti A1 kroz tunel Grič (od 157.+125 do 155. +260 km) vozi se dvosmjerno, jednom tunelskom cijevi. Kroz tunel Brezik u smjeru Zagreba vozi se jednim trakom. Do 20. prosinca zbog radova na državnoj cesti D30 Zagreb-Velika Gorica, u smjeru Velike Gorice od 7 do 9 sati te od 16 do 7 sati vozi se suženim kolnikom, a od 9 do 16 sati samo jednim prometnim trakom. Na Jadranskoj magistrali (D8) vozi se naizmjence između Novog Vinodolskog i Senja, Živogošća i Ploča te u Dubrovačko-neretvanskoj županiji (D8) na vijaduktu Duboka Ljuta. Pojačan je izlazak teretnih vozila na graničnom prijelazu Bajakovu. Trajekti i katamarani plove prema plovidbenom redu.

ZAGREB - U Kvarneru i Gorskom kotaru već od jutra oblačno, povremeno s kišom. U ostalim krajevima u početku sunčano, tijekom dana postupan porast naoblake, a zatim sa zapada sve češća kiša, moguće i grmljavina. U zapadnim krajevima puhat će povremeno umjeren jugozapadni vjetar, u gorju i jak, a navečer će sa sjeverozapada zapuhati prolazno jak sjeverac. Na Jadranu umjereno i jako jugo, u okretanju na južni i jugozapadni vjetar. Najviša temperatura većinom između 18 i 23 stupnja Celzijeva.

(Hina) xpp ymć

An unhandled error has occurred. Reload 🗙