FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: mcur
ZAGREB, 22. listopada 2013. (Hina) - Izvješće o stanju u prometu Hrvatskoga autokluba (HAK) i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda (DHMZ) za Hrvatsku danas:

ZAGREB - Kolnici su mokri ili vlažni i skliski od kiše u Hrvatskom primorju i Gorskom kotaru. U Gorskom kotaru mjestimice ima i magle, vrlo gusta na dionici autoceste A6 Rijeka-Zagreb između čvora Kikovica i tunela Tuhobić, gdje je vidljivost 40 do 100 metara. Vozače se upozorava da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te održavaju sigurnosni razmak između vozila. Danas do 18 sati za sav promet zatvorena je državna cesta D512 Makarska-Ravča između spoja za Kotišinu i Gornjih Tučepa. Obilasci: Makarska-Dubci-Šestanovac-Vrgorac ili Makarska-Baška Voda-tunel Sv. Ilija-Zagvozd-Vrgorac, i obrnuto. Na autocesti A1 kroz tunel Grič (od 157.+125 do 155. +260 km) vozi se dvosmjerno, jednom tunelskom cijevi. Kroz tunel Brezik u smjeru Zagreba vozi se jednim trakom. Državna cesta D43 od Graberja do čvora Ivanić Grad zatvorena je za sav promet svakodnevno od 7 do 19 sati, pa se s autoceste A3 Bregana-Lipovac na čvoru Ivanić Grad vozila preusmjeravaju na čvor Križ. Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja. Trajekti i katamarani plove redovito.

ZAGREB - U većem dijelu Hrvatske sunčano uz malu do umjerenu naoblaku, a u Istri, na riječkom području i u dijelu Gorskoga kotara umjereno do pretežno oblačno ponegdje uz vrlo malo kiše. Vjetar slab, u sjeverozapadnom području i gorju umjeren jugozapadnjak, a na sjevernom dijelu Jadrana jugo. Osjetno toplije od prosjeka za drugu polovinu listopada, uz najvišu dnevnu temperaturu većinom između 20 i 25 stupnjeva Celzijevih.

(Hina) xmć ymć

An unhandled error has occurred. Reload 🗙