FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za ponedjeljak, 18. studenoga

Autor: ikut
ZAGREB, 18. studenog 2013. (Hina) - Najava važnijih događaja za ponedjeljak, 18. studenoga koje ćemo popratiti fotografijama

VUKOVAR - Središnji program obilježavanja 22. obljetnice stradanja Vukovara u Domovinskome ratu i Dana sjećanja na žrtvu Vukovara 1991. godine počet će u 10 sati u dvorištu vukovarske Opće bolnice komemorativnim programom "Vukovar, mjesto posebnog pijeteta" u kojemu će sudjelovati Klapa Hrvatske ratne mornarice "Sv. Juraj" i glumac Darko Milas. Sudionici obilježavanja, među kojima bi se trebao naći i cijeli državni vrh, potom će se u Koloni sjećanja uputiti ulicama grada do Memorijalnoga groblja žrtava iz Domovinskog rata na kojem će državna i druga izaslanstva položiti vijence i zapaliti svijeće (12,35 sati).

VUKOVAR - Predsjednik Republike Ivo Josipović nazočit će programu obilježavanja 22. obljetnice stradanja Vukovara u Domovinskome ratu i Dana sjećanja na žrtvu Vukovara 1991. godine". U 10 sati bit će na komemorativnome programu "Vukovar, mjesto posebnog pijeteta" u Općoj bolnici Vukovar. U 10,30 sati sudjelovat će na Križnom putu kolone sjećanja. Predsjednik Josipović položit će vijenac kod središnjeg Spomen obilježja na Memorijalnom groblju hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata (12,30 sati), a u 13,15 na spomen obilježje masovne grobnice na Ovčari.

VUKOVAR - Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Zoran Milanović sudjelovat će na obilježavanju Dana sjećanja na žrtvu Vukovara 1991. "Vukovar – mjesto posebnog pijeteta".

VUKOVAR - Predsjednik Hrvatskoga sabora Josip Leko sudjelovat će u programu obilježavanja "Dana sjećanja na žrtvu Vukovara 1991. - 2013." pod sloganom "Vukovar - mjesto posebnog pijeteta", koji traje od 10 sati do 14,30 sati.

ZAGREB - Konferencija za novinare u povodu Svjetskoga dana prevencije zlostavljanja djece pod nazivom "116 brojevi u funkciji zaštite djece u RH". Organizatori konferencije su udruge "Hrabri telefon", "Podrška žrtvama i svjedocima" i "Centar za nestalu i zlostavljanu djecu". Na konferenciji će se službeno pustiti u rad web stranica www.nestaladjeca.hr - prvi portal o nestaloj djeci u Republici Hrvatskoj (11 sati, hotel "Dubrovnik", Gajeva 1).

ZAGREB - Konferencija za novinare nakon tematske sjednice Vijeća HOO-a na kojoj će se raspravljati o održivom modelu poslovanja Sportske televizije (13 sati, sjeverni ulaz Doma sportova, soba 1).

Dežurni na desku FaH-a:

Prije podne:Uroš Andrić

Poslije podne:Ivana Kutni

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

(Hina) xik ytr

An unhandled error has occurred. Reload 🗙