FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava fotografija za ponedjeljak, 4. studenoga

Autor: dsencar
ZAGREB, 4. studenog 2013. (Hina) - Najava važnijih događaja za ponedjeljak, 4. studenoga koje ćemo popratiti fotografijama:

KOPRIVNICA - Predsjednik Republike Ivo Josipović nazočit će svečanoj sjednici Gradskog vijeća Koprivnice. Predviđeno je obraćanje predsjednika Josipivića (11 sati, Pučko otvoreno učilište).

ZAGREB - Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Zoran Milanović sastat će se s glavnim izvršnim direktorom Microsofta Steveom Ballmerom (15 sati, Banski dvori). Snimatelji i fotoreporteri mogu snimiti početak sastanka, o kojem će biti izdano priopćenje. Nakon sastanka s predsjednikom Vlade, izaslanstvo Microsofta će se u 15,30 sati u Banskim dvorima sastat s ministrom znanosti, obrazovanja i sporta Željkom Jovanovićem. Tom će se prigodom potpisati sporazum između Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta i Microsofta "Education Transformation Agreement" (ETA). Snimatelji i fotoreporteri mogu snimiti početak sastanka i potpisivanje sporazuma, a nakon sastanka će biti izdano priopćenje.

ZAGREB - Predstavljanje hrvatskog izdanja inicijative i vodiča "Djeca su naš najvažniji posao" kojeg su pripremili Hrvatska udruga poslodavaca (HUP) i Ured UNICEF-a u Hrvatskoj. Vodić "Djeca su naš najvažniji posao" nastao je u sklopu globalne inicijative za društveno odgovorno poslovanje prema djeci, a temelji se na dokumentu "Načela o pravima djece i poslovnom sektoru", u kojem se postavlja standard za poduzeća koja u svim dijelovima svijeta posluju na način prilagođen djeci te im se daju smjernice kojima se poštuju i podržavaju dječja prava u kontekstu radnog mjesta, na tržištu i u zajednici. Na predstavljanju inicijative i vodiča govorit će potpredsjednica Vlade i ministrica socijalne politike i mladih Milanka Opačić, pravobraniteljica za djecu Mila Jelavić, predstojnica UNICEF-a u Hrvatskoj Đurđica Ivković i predsjednik HUP-a Ivica Mudrinić (10 sati, Kongresni centar Forum, dvorana "Ljude").

VUKOVAR - Na dnevnom redu sjednice vukovarskog Gradskog vijeća, između ostaloga, naći će se prijedlozi za promjenu Statuta grada skupine vijećnika HDZ-a i HSP-a dr. Ante Starčevića, vukovarskog gradonačelnika Željka Sabe (SDP) i Kluba vijećnika SDSS među kojima i oni o pravu na dvojezičnost odnosno jednakopravnu uporabu hrvatskog jezika i latiničnog pisma i srpskog jezika i ćiriličnog pisma u Gradu Vukovaru. Također će se raspravljati i o donošenju zaključka o upućivanju dopisa Vladi RH i nadležnim ministarstvima sa zahtjevom za žurno provođenje Zakona o prebivalištu u Gradu Vukovaru (10 sati, Gradska vijećnica).

ZAGREB - Sjednica vijeća Hrvatskog olimpijskog odbora na kojoj će se raspravljati i o negativnom mišljenju Vlade RH na Izvješće o poslovanju HOO-a za 2012. godinu. Sjednica počinje u 11 sati, a u 13 sati održat će se konferencija za medije (prostorije HOO-a).

ZAGREB - Utakmica 15. kola Prve HNL u Zagrebu između nogometaša Hrvatskog dragovoljca i Zadra (18 sati).

Dežurni na desku FaH-a:

Prije podne: Damir Senčar

Poslije podne: Ivana Kutni

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

(Hina) xds yjn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙