FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za ponedjeljak, 11. studenoga

Autor: uand
ZAGREB, 11. studenoga 2013. (Hina) - Najava važnijih događaja za ponedjeljak, 11. studenoga koje ćemo popratiti fotografijama

ZAGREB - Voditeljica Ureda za informiranje Europskog parlamenta u Hrvatskoj Violeta Staničić i voditeljica odnosa s javnošću tog Ureda Andreja Čović Vidović predstavit će glavne smjernice, koncept i vizualni identitet kampanje za sljedeće europske izbore koja se odvija pod geslom "Djeluj, biraj, utječi". Na predstavljanju informativne kampanje za izbore za Europski parlament 2014. nazočnima će se obratiti i predsjednik Hrvatskog sabora Josip Leko (11 sati, dvorana Ivana Mažuranića, Markov trg 6).

ZAGREB - Tjedan Sveučilišta u Zagrebu otvara se svečanom sjednicom Senata na kojoj će se nazočnima obratiti hrvatski predsjednik Ivo Josipović. Rektor Aleksa Bjeliš održat će izlaganje na temu "Sveučilište u Zagrebu na početku 345. akademske godine". Dvanaest profesora Sveučilišta primit će počasno zvanje i titulu professor emerita/emeritus te će biti dodijeljene nagrade "Fran Bošnjaković" i "Andrija Mohorovičić" za 2013. Rektor će dodijeliti i priznanja studentima, profesorima i suradnicima (11 sati, aula Rektorata, Trg maršala Tita 14).

ZAGREB - Politička akademija Hrvatske narodne stranke (HNS) će u okviru 2. odjela za dodatno obrazovanje iz opće politike organizirati okrugli stol na temu "Pomorsko dobro". O pomorskom dobru, njegovim investicijskim potencijalima i značenju govorit će ministrica graditeljstva i prostornog uređenja i članica Predsjedništva HNS-a Anka Mrak Taritaš, HNS-ovi saborski zastupnici Nada Turina Đurić, Petar Baranović i Goran Beus Richembergh, ravnatelj Agencije za javno-privatno partnerstvo Damir Juričić i voditelj Političke akademije HNS-a i saborski zastupnik Boris Blažeković (12 sati, hotel Dubrovnik, Gajeva 1).

ZAGREB - Obilježavanje 11. hrvatskog Dana kvalitete pod sloganom "Proizvedeno u kvaliteti, stvoreno za uspjeh", održat će se u organizaciji Hrvatskog društva za kvalitetu (HDK) i HGK. Na skupu će biti dodijeljene povelje HDK za 2013. godinu (13 sati, HKG, Rooseveltov trg 2).

Dežurni na desku FaH-a:

Prije podne: Damir Senčar

Poslije podne: Uroš Andrić

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

(Hina) xua ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙