FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za petak, 8. studenoga

Autor: ikut
ZAGREB, 8. studenoga 2013. (Hina) - Najava važnijih događaja za petak, 8. studenoga koje ćemo popratiti fotografijama

ZAGREB - Nastavak 9. sjednice Hrvatskog sabora (9,30 sati, Sabor, Trg sv. Marka 6). Sabor će glasovati o ranije raspravljenim točkama, među kojima i, kako se očekuje, o odluci da se za 1. prosinca raspiše referendum na kojemu će građani, na zahtjev Građanske inicijative "U ime obitelji" potkrijepljenim s oko 700.000 potpisa, odlučivati žele li da se u Ustavu brak definira kao zajednica muškarca i žene. Zastupnici će zasjedanje ujutro nastaviti raspravom o izvješćima o radu kaznionica, zatvora i odgojnih zavoda za 2011. i 2012. godinu, a glasovanje se, uobičajeno, očekuje oko podneva.

ZAGREB - Predsjednik Vlade Zoran Milanović sudjelovat će na svečanoj sjednici Fakultetskog vijeća u povodu 94. obljetnice Fakulteta strojarstva i brodogradnje (12 sati, Ivana Lučića 5, južna zgrada). Tom prigodom predviđeno je obraćanje predsjednika Vlade.

ZAGREB - Državni zavod za statistiku na konferenciji za novinare predstavit će rezultate popisa stanovništva, kućanstava i stanova u Republici Hrvatskoj 2011. godine koji se odnose na stambene jedinice i njihova obilježja te podatke o stanovništvu prema migracijskim i ekonomskim obilježjima. Rezultate će predstaviti ravnatelj Državnog zavoda za statistiku Marko Krištof (11,00 sati, u prostorijama Državnog zavoda za statistiku, Ilica 3, Zagreb, dvorana 101).

ZADAR - Utakmica 16. kola Prve HNL između Zadra i Lokomotive (18 sati, stadion Stanovi).

Dežurni na desku FaH-a:

Prije podne: Uroš Andrić

Poslije podne: Ivana Kutni

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

(Hina) xik ytr

An unhandled error has occurred. Reload 🗙