FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za subotu, 9. studenoga

Autor: ikut
ZAGREB, 9. studenoga 2013. (Hina) - Najava važnijih događaja za subotu, 9. studenoga koje ćemo popratiti fotografijama

ZADAR - Predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović bit će na predstavljanju izvješća „Plodno tlo za razvoj – Kako najbolje iskoristiti članstvo u Europskoj uniji za ruralna područja Hrvatske“, kojeg je priredio UNDP. Izvješće je rezultat rada nezavisnih stručnjaka i bavi se problemima s kojima se susreću ruralni krajevi u Hrvatskoj, kao i s mogućnostima za poboljšanje njihova položaja u okviru članstva u EU i pristupa specijaliziranim fondovima EU. Na predstavljanju će biti i zadarski župan Stipe Zrilić, stalna predstavnica UNDP-a u Hrvatskoj Louisa Vinton, te izaslanica Ministarstva poljoprivrede Davorka Hajduković (od 11 do 12,30 sati, Impact centar, Put stanova bb).

ZAGREB - Velika skupština Srpskog narodnog vijeća (SNV), na kojoj će se okupiti svi vijećnici iz više od 150 općinskih, gradskih i županijskih vijeća Srba iz cijele Hrvatske, uz predstavnike svih drugih srpskih organizacija, Srpske pravoslavne crkve, predstavnike institucija iz Republike Srbije, Bosne i Hercegovine, Republike Srpske, predstavnike izbjeglica i srpskih organizacija iz zemalja regije. Vijećnici će se obratiti institucijama, javnosti, međunarodnoj zajednici i zemljama regije sa svojim viđenjem današnjeg položaja Srba i prijedlozima za rješavanje problema proisteklih iz rata i reintegracije. Okupljenima na skupštini obratit će se i predsjednik Vlade RH Zoran Milanović (12 sati, Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog, Trg Stjepana Radića 4).

ZADAR - Susret 7. kola ABA lige košarkaša u Zadru između Zadra i Igokee (17 sati).

ZAGREB - Susret 7. kola ABA lige košarkaša u Zagrebu između Cibone i Mega Vizure (19 sati).

RIJEKA - Uzvratni susret četvrtfinala Eurolige u Rijeci između vaterpolista Primorja EB i mađarskog Szolnokia - prvi dvoboj 10:10 (20 sati, bazen Kantrida).

Dežurni na desku FaH-a:

Uroš Andrić

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

(Hina) xik ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙