FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Predsjedništvo HSU-a daje podršku potpredsjednici Mariji Ilić

Autor: dmar
ZAGREB, 11. studenog 2013. (Hina) - Predsjedništvo Hrvatske stranke umirovljenika u potpunosti podupire potpredsjednicu stranke Mariju Ilić i legalno izabrano vodstvo Osječko-baranjskog HSU-a i neargumentiranim ocjenjuje napad na nju u priopćenju koje je jučer poslala skupina članova osječko-baranjskog HSU, a objavila Hina.

Kako navodi Predsjedništvo HSU-a, riječ je o pokušaju nekolicine pojedinaca da zadrže svoje privilegije i stave osobne interese ispred interesa umirovljenika i stranke. Marija Ilić učinila je mnogo u posljednjih desetak godina u promicanju interesa osoba starije životne dobi i provođenju programa HSU-a. O tome možda najbolje svjedoče rezultati izbora za Europski parlament, na koje se pozivaju 'anonimni članovi HSU-a'.

Marija Ilić je u svome gradu Belišću, na listi SDP, HSU i HNS-a osvojila 32 posto glasova i bila je kandidat s najviše osvojenih glasova, ostavivši iza sebe kandidate drugih stranaka, navodi se u današenjem demantiju koje je Predsjedništvo HSU-a poslalo Hini.

Na zajedničkoj listi, Marija Ilić osvojila je četvrto mjesto prema broju osvojenih glasova u cijeloj Hrvatskoj. Predsjedništvo HSU-a tada je izrazilo žaljenje što umirovljenici u Hrvatskoj nemaju predstavnika u Europskom parlamentu.

Predsjedništvo HSU-a i dalje će s posebnom pažnjom pratiti situaciju u Osječko-baranjskoj županiji.

U tom smislu, voljeli bi da se, kako navodi anonimni autor priopćenja, '50 ogorčenih članova HSU-a istoka Hrvatske' predstavi i imenom i prezimenom brani svoje navodne argumente, stoji u demantiju. Na takvu atmosferu u stranci nismo navikli jer stranačka tijela raspravljaju o svim pitanjima i odluke se donose većinom glasova, bez iznimke, zaključuje Predsjedništvo HSU-a.

(Hina) xpp yvkn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙