FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: mcur
ZAGREB, 11. listopada 2013. (Hina) - Izvješće o stanju u prometu Hrvatskoga autokluba (HAK) i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda (DHMZ) za Hrvatsku za danas:

ZAGREB - Kolnici su mjestimice mokri i skliski u Istri, Hrvatskom primorju, Gorskome kotaru, Lici, Dalmaciji i istočnoj Slavoniji, a vlažni ponegdje u središnjoj Hrvatskoj. Jak vjetar puše na dionici autoceste A6 Rijeka-Zagreb između Oštrovice i Delnica, dok magla povremeno smanjuje vidljivost na dionici Kikovica-tunel Tuhobić. Mogući su odroni zemlje i kamenja na cestama kroz gorja, duž Jadranske (D8) i Ličke magistrale (D1). Vozače se upozorava da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te održavaju sigurnosni razmak između vozila. Danas će do 10 sati i od 11 do 12,30 sati za sav promet biti zatvorena brza cesta D1 Solin-Klis, zbog radova na izgradnji vijadukta „Gornja Ozrna“. Obilazak je „starom kliškom cestom“ ŽC6253. Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja. Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

ZAGREB - U većini krajeva pretežno oblačno, povremeno s kišom, pljuskovima i grmljavinom. Obilnija kiša moguća je mjestimice na sjevernom dijelu Jadrana i dubrovačkom području. Najviše sunčana vremena očekuje se u istočnoj Slavoniji i Baranji te prijepodne na srednjem Jadranu, a potkraj dana sa zapada postupno razvedravanje. Vjetar slab do umjeren jugoistočni i južni. Na Jadranu će umjereno i jako jugo i južni vjetar okretati na jugozapadni, zatim sjeverozapadni i sjeverni, a poslijepodne i osjetno oslabiti. Najviša temperatura između 16 i 21, u Slavoniji i Dalmaciji od 21 do 25 stupnjeva Celzijevih.

(Hina) xmć ymć

An unhandled error has occurred. Reload 🗙