FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: nkot
ZAGREB, 7. studenog 2013. (Hina) - Izvješće o stanju u prometu Hrvatskoga autokluba (HAK) i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda (DHMZ) za Hrvatsku danas.

ZAGREB - Magla smanjuje vidljivost i usporava vožnju mjestimice u većem dijelu unutrašnjosti te na dionicama autocesta A1 od Lučkog do Karlovca, od čvora Gospić do tunela Sveti Rok, na A2 Zagreb-Macelj, A3 između Bregane i Slavonskog Broda, na A4 između Ivanje Reke i Brezničkog Huma i na A6 između Bosiljeva i Kikovice. Zbog radova danas će biti zatvorena brza cesta Solin-Klis D1 od 8,30 do 10 sati i od 11 do 12,30 sati, a obilazak je starom kliškom cestom ŽC6253. Velikogorička istočna obilaznica bit će otvorena za sav promet danas od 18 sati. Na autocesti A1 kroz tunel Grič vozi se dvosmjerno, jednom tunelskom cijevi. Kroz tunel Brezik u smjeru Zagreba vozi se jednim trakom.Na graničnom prijelazu Bajakovo pojačan je izlazak teretnih vozila. Trajekti i katamarani plove prema plovidbenom redu.

ZAGREB - Prevladavat će sunčano. Ujutro i u dijelu prijepodneva u unutrašnjosti magla, češća i dugotrajnija u zapadnim predjelima. Prema večeri na riječkome području sve više oblaka. Vjetar većinom slab, uz obalu ujutro slaba bura, a danju će zapuhati jugo, najprije na sjevernome dijelu. Najviša dnevna temperatura zraka od 13 do 18, a na Jadranu od 18 do 22 Celzijeva stupnja.

(Hina) pp/xnkot yjn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙