FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

EU zastupnik Marino Baldini otvorio ured u Puli

Autor: dspo
PULA, 29. listopada 2013.(Hina) - Jedini zastupnik iz Istarske županije u Europskom parlamentu Marino Baldini (SDP) danas je u Domu hrvatskih branitelja u Puli svečano otvorio svoj ured, ističući tom prigodom kako želi da to bude mjesto gdje će se građani informirati o mogućnostima u Europskoj uniji.

Ustvrdivši kako je to nakon Strasbourga, Bruxellesa i Zagreba njegov četvrti ured, Baldini je istaknuo kako je ured otvoren za sve ljude koji "žele sudjelovati u toj velikoj distribuciji znanja iz jednog od najvećih centara svjetske ekonomije, vanjske politike, prava i kulture kao što su Europski parlament i Europska unija".

"Preko mojih ureda želimo poglavito studentima omogućiti da se koriste svim prednostima koje pruža Europska unija", istaknuo je zastupnik Baldini i dodao da će oni moći stažirati u njegovu uredu.

Hrvatski zastupnik u Europskom parlamentu Marino Baldini rekao je da se ponajprije smatra zastupnikom građana koji u njegovim uredima mogu potražiti pomoć i savjete o raznim temama, od ljudskih prava do ostvarenja vlastitih potreba i različitih intervencija koje omogućuje Europska unija.

Marino Baldini u Europskom parlamentu član je odbora za ekonomsku i monetarnu politiku te za ustavna pitanja i član je izaslanstva za odnose sa SAD-om i za odnose s Balkanom.

(Hina) xdspo ymć

An unhandled error has occurred. Reload 🗙