FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: magla smanjuje vidljivost u Slavoniji

Autor: trub
ZAGREB, 24. listopada 2013. (Hina) - Magla jutros smanjuje vidljivost u Slavoniji, izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK).

Na autocesti A1 kroz tunel Grič vozi se dvosmjerno, jednom tunelskom cijevi. Kroz tunel Brezik u smjeru Zagreba vozi se jednim trakom.

Državna cesta D43 od Graberja do čvora Ivanić Grad zatvorena je za sav promet svakodnevno od 7 do 19 sati, pa se s autoceste A3 Bregana-Lipovac na čvoru Ivanić Grad vozila preusmjeravaju na čvor Križ.

Do 20. prosinca zbog radova na državnoj cesti D30 Zagreb-Velika Gorica, u smjeru Velike Gorice od 7 do 9 sati te od 16 do 7 sati vozi se suženim kolnikom, a od 9 do 16 sati samo jednim prometnim trakom. Vozače u HAKu mole za strpljenje i poštivanje privremene prometne signalizacije.

Na zagrebačkoj obilaznici (A3 Bregana-Lipovac) između čvorova Lučko i Buzin zbog radova na nadvožnjacima Botinec i Klara vozi se dvosmjerno, sjevernim kolnikom. Za pojačanog prometa moguća je vožnja u koloni, pa u HAK-u vozače mole za strpljenje.

Na riječkoj obilaznici (B7) kroz tunele Škurinje 1 i 2 u smjeru Rupe vozi se jednim trakom.

Na Jadranskoj magistrali (D8) vozi se naizmjence između Novog Vinodolskog i Senja, Živogošća i Ploča, te u Dubrovačko-neretvanskoj županiji (D8) od 7 do 15 sati na dijelu između odmorišta i graničnog prijelaza Bistrina.

Na graničnom prijelezu Bajakovo pojačan je izlazak teretnih vozila.

Trajekti i katamarani plove redovito.

(Hina) xtr ytr

An unhandled error has occurred. Reload 🗙