FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: mcur
ZAGREB, 23. rujna 2013. (Hina) - Izvješće o stanju u prometu Hrvatskoga autokluba i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku danas:

ZAGREB - Magla mjestimice smanjuje vidljivost u Lici, a posebice je gusta na dionici autoceste A1 između tunela Mala Kapela i Sveti Rok. Do 25. rujna zbog radova na izgradnji čvora Križišće zatvoren je vozni trak od tunela Burlica u cijeloj dužini prema čvoru Šmrika. Vozi se pretjecajnim trakom. Zbog izvanrednog održavanja na autocesti A1, između čvorova Lučko i Karlovac (od 27. km+850m do 25. km+200m) u smjeru Zagreba i kroz tunel Grič, također u smjeru Zagreba, te tunele Plasinu i Sveti Rok u smjeru Dubrovnika, vozi se jednim trakom, uz ograničenje brzine na 60 km/h. Na zagrebačkoj obilaznici (A3 Bregana-Lipovac) između čvorova Lučko i Buzin zbog radova na nadvožnjacima Botinec i Klara (od 21. +900 do 25. +300 km) vozi se dvosmjerno, južnim kolnikom. U vrijeme pojačanog prometa moguće su gužve i vožnja u koloni. Izlazak teretnih vozila pojačan je na graničnom prijelazu Bajakovu.

ZAGREB - Pretežno sunčano, u istočnim krajevima unutrašnjosti povremeno s malom do umjerenom naoblakom. Vjetar većinom slab, u Slavoniji do umjeren sjeverozapadnjak. Na Jadranu ujutro slaba do umjerena bura koja će oslabjeti i okrenuti na sjeverozapadni vjetar. Najviša dnevna temperatura zraka od 18 do 23, a na Jadranu 23 do 27 stupnjeva Celzijevih.

(Hina) xpp ymć

An unhandled error has occurred. Reload 🗙