FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: mcur
ZAGREB, 24. rujna 2013. (Hina) - Izvješće o stanju u prometu Hrvatskoga autokluba i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku danas:

ZAGREB - Zbog izvlačenja teretnog vozila privremeno će, u 10 sati, biti obustavljen promet na dionici D45 od Velikih Zdenaca do Hercegovca. Obilazak: Veliki Zdenci-Pavlovac-Ladislav-Hercegovac i obratno. Magla smanjuje vidljivost i usporava vožnju mjestimice u unutrašnjosti. Ima je na dionicama autocesa: A1 između Lučkog i Karlovca te od tunela Mala Kapela do čvora Zadar 2, A2 između Zaboka i Jankomira, A3 zagrebačka obilaznica od Bregane do Ivanje Reke i na A6 između čvora Vrata i tunela Tuhobić. Zbog radova između čvorova Vrbovsko i Ravna Gora, na autocesti A 6, u smjeru Rijeke promet teče jednim trakom (od 20 km do 23+500 km), a u smjeru Zagreba je zbog radova na vijaduktu Hreljin zatvoren sporovozni trak. Na autocesti A1 kroz tunel Grič u smjeru Zagreba, te tunele Plasina i Sveti Rok u smjeru Dubrovnika, zbog radova, vozi se jednim trakom, uz ograničenje brzine. Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja. Trajekti i katmarani plove prema plovidbenom redu.

ZAGREB - Pretežno sunčano i toplo. Ujutro u nekim dolinama rijeka, gorskim kotlinama i Ravnim kotarima kratkotrajna magla. Vjetar većinom slab, na Jadranu rijetko umjeren burin, danju maestral. Najviša temperatura zraka od 22 do 27 stupnjeva Celzijevih.

(Hina) xpp ymć

An unhandled error has occurred. Reload 🗙