FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Kolnici mjestimice mokri i skliski

Autor: nkot
ZAGREB, 16. listopada 2013. (Hina) - Kolnici su mjestimice mokri te skliski u Istri, Hrvatskom primorju, Gorskom kotaru, Lici, Slavoniji i središnjoj Hrvatskoj, dok u Gorskome kotaru ponegdje ima magle, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub.

Zbog magle smanjena je vidljivost na dionici autoceste A6 Rijeka-Zagreb između čvora Kikovica i tunela Tuhobić.

U uvjetima smanjene vidljivosti obavezna je vožnja uz upaljena dnevna ili kratka svjetla i tijekom dana za sva motorna vozila, upozorava HAK.

Na autocesti A1 kroz tunele Ledenik, Bristovac, Sveti Rok i Grič vozi se dvosmjerno, jednom tunelskom cijevi. Kroz tunel Brezik u smjeru Zagreba vozi se jednim trakom.

Na zagrebačkoj obilaznici na A3 Bregana-Lipovac između čvorova Lučko i Buzin zbog radova na nadvožnjacima Botinec i Klara vozi se dvosmjerno, sjevernim kolnikom.

Na Riječkoj obilaznici vozi se jednim trakom kroz tunele Škurinje 1 i 2 u smjeru Rupe.

Do 20. prosinca zbog radova na državnoj cesti D30 Zagreb-Velika Gorica, u smjeru Velike Gorice od 7 do 9 sati te od 16 do 7 sati vozi se suženim kolnikom, a od 9 do 16 sati samo jednim prometnim trakom.

Zatvorena je južna osječka obilaznica D2 između čvorišta "Čepinska" i nadvožnjaka "Vinkovačka". Obilazak je dionicom D2-Ulica Sv.L.B.Mandića-Industrijska zona Osijeka-Ulica Zapadno predgrađe-Vinkovačka ulica-D2, i obrnuto.

Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja.

Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe. Most Privlaka u Malom Lošinju zbog kvara se do daljnjega neće otvarati za prolazak brodica.

(Hina) xpp/xnkot ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙