FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: spar
ZAGREB, 7. listopada 2013. (Hina) - Izvješće o stanju u prometu Hrvatskoga autokluba (HAK) i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda (DHMZ) za Hrvatsku za danas:

ZAGREB - Zbog jakog vjetra na Jadranskoj magistrali (D8) između Karlobaga i Svete Marije Magdalene zabrana je prometa za autobuse na kat, motocikle i vozila s kamp prikolicama (I.skupinu vozila) a između Novog Vinodolskog i Senja dodatno i za dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I i II skupina). Zbog teže prometne nesreće za sav promet zatvorena je državna cesta D48 Pazin-Poreč u Istri. Obilazak je lokalnim cestama. Jak vjetar puše i na A6 Rijeka-Zagreb između Kikovice i tunela Tuhobić. Kolnici su mjestimice mokri i skliski u Istri, Dalmaciji, Lici, Gorskom kotaru, dijelu Slavonije i središnje Hrvatske. Magla smanjuje vidljivost na autocesti A1 između Bosiljeva i tunela Male Kapele, na A2 Zagreb- Macelj između Zaboka i Jankomira, na A3 Bregana- Lipovac između čvorova Ivanja Reka i Slavonski Brod zapad, na autocesti A4 Zagreb- Goričan između Zagreba i Brezničkog Huma, na A6 Rijeka- Zagreb između čvorova Delnice i Vrbovsko te na zagrebačkoj obilaznici. Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja. Trajekti i katamarani plove prema plovidbenom redu.

ZAGREB - Umjereno i pretežno oblačno. Kiše će najčešće i najviše biti na Jadranu, u gorskim predjelima i unutrašnjosti Dalmacije. Na Jadranu su lokalno mogući i pljuskovi s grmljavinom. Prijepodne na kopnu ponegdje magla, a u Slavoniji i najviše sunca. Vjetar na kopnu većinom slab. Na sjevernom i dijelu srednjeg Jadrana umjerena do jaka, na udare i olujna bura, te istočnjak, a na preostalom dijelu Jadrana jugo. Najviša dnevna temperatura većinom od 12 do 17, u gorju i niža, a na Jadranu od 15 na sjevernom do 20 Celzijevih stupnjeva na južnom.

(Hina) xsp ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙