FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Vjetar i mokri kolnici otežavaju promet

Autor: ggoj
ZAGREB, 8. listopada 2013. (Hina) - Zbog jakog vjetra na Jadranskoj magistrali (D8) između Bakra i Novog Vinodolskog, te od Karlobaga do Svete Marije Magdalene promet je zabranjen za autobuse na kat, motocikle i vozila s kamp prikolicama (I.skupinu vozila), a od Novog Vinodolskog do Senja još i za dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I i II skupina),izvijestio je jutros Hrvatski autoklub (HAK) uz napomenu da mokrih kolnika ima u Istri, Dalmaciji, Lici, Gorskom kotaru, dijelu Slavonije i središnje Hrvatske.

Od 8-18,00 sati, zbog radova bit će prekinut promet na državnoj cesti D512 Makarska-Ravča između Gornjih Tučepa i Stupice, a obilazak je: Makarska (D8)-Dubci (D39)-Šestanovac (D62)-Vrgorac ili Makarska (D8)-Baška Voda (D532)-tunel Sv. Ilija-Zagvozd (D62)-Vrgorac.

Za sav promet zatvorena je južna osječka obilaznica (D2) između čvorišta „Čepinska“ i nadvožnjaka „Vinkovačka“, obilazak je: D2-Ulica Sv.L.B.Mandića-„Industrijska zona Osijeka“-Ulica Zapadno predgrađe-Vinkovačka ulica-D2, i obrnuto.

Zbog praznika Dana neovisnosti (8. listopada) za teretna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona promet je zabranjen danas od 14 do 23 sata, na važnijim državnim cestama. Na državnoj cesti D1 i na autocestama nema zabrane.

Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja.

Trajekti plove prema redu plovidbe.

(Hina) xpp yggoj

An unhandled error has occurred. Reload 🗙