FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Jak vjetar otežava promet na Jadranskoj magistrali

Autor: spar
ZAGREB, 8. listopada 2013. (Hina) - Zbog jakog vjetra na Jadranskoj magistrali (D8) između Karlobaga i Svete Marije Magdalene zabrana je prometa za autobuse na kat, motocikle i vozila s kamp prikolicama (I. skupinu vozila), izvijestio je jutros Hrvatski autoklub.

Kolnici su mokri i skliski mjestimice u Istri, Dalmaciji, Lici, Gorskom kotaru, dijelu Slavonije i središnje Hrvatske.

Magla smanjuje vidljivost i usporava vožnju u dijelu Slavonije, a ima je i na autocesti A3 Bregana između čvorova Nove Gradiške i Slavonskoga Broda.

Do 18 sati, zbog radova prekinut je promet na državnoj cesti D512 Makarska-Ravča između Gornjih Tučepa i Stupice. Obilazak: Makarska (D8)-Dubci (D39)-Šestanovac (D62)-Vrgorac ili Makarska (D8)-Baška Voda (D532)-tunel Sv. Ilija-Zagvozd (D62)-Vrgorac.

Za sav promet zatvorena je južna osječka obilaznica (D2) između čvorišta „Čepinska“ i nadvožnjaka „Vinkovačka“. Obilazak: D2-Ulica Sv.L.B.Mandića-„Industrijska zona Osijeka“-Ulica Zapadno predgrađe-Vinkovačka ulica-D2, i obrnuto.

Zbog današnjeg praznika Dana neovisnosti za teretna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona promet je zabranjen od 14 do 23 sata, na važnijim državnim cestama. Na državnoj cesti D1 i na autocestama nema zabrane.

Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja.

Trajekti plove prema redu plovidbe.

(Hina) xpp ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙