FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: mcur
ZAGREB, 14. rujna 2013. (Hina) - Izvješće o stanju u prometu Hrvatskoga autokluba i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku danas:

ZAGREB - Magla smanjuje vidljivost u središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj te u Lici, a također i na autocestama A1 mjestimice od Lučkog do Karlovca i između Male Kapele i Sveti Rok te na pojedinim dionicama autoceste A2 Zagreb- Macelj. Promet na većini cesta teče bez posebnih ograničenja, osim na dionicama gdje traju radovi. Zabrana prometa za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona danas je do 14 sati, a u nedjelju od 12 do 23 sata na važnijim državnim cestama. Na autocestama i na državnoj cesti D1 zabrana nema. Pojačan je promet putničkih vozila na graničnim prijelazima Županja u oba smjera, a na Kaštelu i Rupi na izlazu. Zbog nogometne utakmice Hajduk-Dinamo, danas će trajekt iz Splita za Stari Grad umjesto u 20,30 sati isplovit će u 22 sata, trajekt iz Splita za Rogač umjesto u 20 sati isplovit će u 21,30 sati, a trajekt iz Splita za Supetar umjesto u 21 sat isplovit će u 21,45 sati.

ZAGREB - Sunčano, na sjevernom Jadranu i u kopnenom području uz mjestimice umjerenu naoblaku. Ujutro u mnogim kopnenim krajevima magla ili niski oblak. Vjetar prijepodne slab, a samo na Jadranu ujutro mjestimice umjerena bura. Sredinom dana će zapuhati umjeren jugozapadnjak i zapadnjak, a navečer na Jadranu jugo. Najviša temperatura između 20 i 25, u Dalmaciji od 24 do 28 stupnjeva Celzijevih.

(Hina) xmć ymć

An unhandled error has occurred. Reload 🗙