FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - Gospodarstvo - za petak, 4. listopada

Autor: tper
ZAGREB, 3. listopada 2013. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za petak, 4. listopada.

ZAGREB - Konačni prijedlog novog zakona o obrtu na konferenciji za novinare u Ministarstvu poduzetništva i obrta predstavit će ministar Gordan Maras (10,00 sati, Ministarstvo poduzetništva i obrta, Ulica grada Vukovara 78).

ZAGREB - Predstavnici Hrvatske obrtničke komore (HOK) na konferenciji za novinare iznijet će svoj komentar na konačni prijedlog zakona o obrtu (13,00 sati, HOK, Ilica 49/II).

ZAGREB - Na konferenciji za novinare Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU bit će predstavljen Nacrt prijedloga zakona o regionalnom razvoju Republike Hrvatske te najavljen početak savjetovanja sa zainteresiranom javnošću (12,30 sati, Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova EU, Račkoga 6).

ZAGREB - O strukturnim reformama i ulaganjima u željezničku infrastrukturu i vozila na konferencije za novinare, u povodu Dana Hrvatskih željeznica, govorit će ministar pomorstva, prometa i infrastrukture Siniša Hajdaš Dončić te predsjednici uprava HŽ Infrastrukture, HŽ Putničkog prijevoza i HŽ Carga. (11,00 sati, upravna zgrada HŽ Infrastrukture, Mihanovićeva 12).

ZAGREB - Turističko vijeće Hrvatske turističke zajednice na svojoj će sjednici razmotriti izvješće o tijeku sezone i stanju na tržištima, a bit će riječi i o preraspodjeli sredstava za programom predviđene aktivnosti HTZ-a u 2013., prijedlogu proračuna HTZ-a za oglašavanje u 2014. i dr. (10,00 sati, HTZ, Iblerov trg 10/IV).

dežurne urednice:

prijepodne: Nevenka Brčić

poslije podne: Davorka Stanešić

tel: 01/ 4808 680

fax: 01/ 4808 821

e-adresa: gospodarstvo@hina.hr

(Hina) xtp yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙