FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - Gospodarstvo - za srijedu, 25. rujna

Autor: dduk
ZAGREB, 24. rujna 2013. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za srijedu, 25. rujna.

ZAGREB - Predstavnici Agencije za zaštitu tržišnog natjecanja (AZTN) iznijet će na konferenciji za novinare podatke o državnim potporama za 2012. godinu i komentirati druga pitanja iz djelokruga rada AZTN-a (11 sati, sjedište AZTN-a, Savska 41).

ZAGREB - Ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras predstavit će rezultate programa Poduzetnički impuls u području potpora razvojnim agencijama i poduzetničkim centrima (10 sati, Ministarstvo poduzetništva i obrta, Vukovarska 78).

ZAGREB - Predstavnici Programa Ujedinjenih naroda za razvoj (UNDP) i GfK Centra za istraživanje tržišta predstavit će na konferenciji za novinare rezultate prvog istraživanja o udjelu troškova za energente u ukupnim prihodima kućanstava u Hrvatskoj. Rezultati istraživanja, kako navode, pokazuju da gotovo dvije trećine hrvatskih kućanstava troši više od 10 posto svojih prihoda na osnovne energetske potrebe. Na konferenciji će biti predloženi načini i mjere za suzbijanje energetskog siromaštva prema iskustvima iz drugih zemalja EU, a svoje aktivnosti na toj temi predstavit će i predstavnici ministarstava gospodarstva, zaštite okoliša i prirode te socijalne politike i mladih (10,00 sati, konferencijska dvorana UNDP-a, Radnička cesta 41).

dežurne urednice:

prijepodne: Davorka Stanešić

poslije podne: Nevenka Brčić

tel: 01/ 4808 680

fax: 01/ 4808 821

e-adresa: gospodarstvo@hina.hr

(Hina) xduk ybn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙