FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - Gospodarstvo - za četvrtak, 19. rujna

Autor: dsta
ZAGREB, 19. rujna 2013. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za četvrtak, 19. rujna.

ZAGREB - Rezultate programa poticanja poduzetništva i obrta Poduzetnički impuls za mjere Tehnološki parkovi i Poduzetnički inkubatori na konferenciji za novinare predstavit će ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras (9,00 sati, Ministarstvo poduzetništva i obrta, Ulica grada Vukovara 78).

ZAGREB - Na Zagrebačkom velesajmu otvara se Sajam županija koji se održava do 22. rujna u organizaciji ZV-a i Hrvatske zajednice županija, a predstaviti će se specifičnosti, gospodarska i kulturno-turistička ponuda županija. U sklopu sajma održat će se okrugli stol hrvatskih župana s predstavnicima Vlade o pozicioniranju hrvatskih proizvoda na tržištu Europske unije te ruralnom i regionalnom razvoju Hrvatske. Po završetku skupa predviđene su izjave za medije (izjave oko 11,30 sati, u 12,00 sati otvaranje sajma, ZV, Avenija Dubrovnik 15, 12,00).

ZAGREB - Okrugli stol o 15 godina stambene štednje u Hrvatskoj održat će se u organizaciji magazina Banka i Hrvatske udruge banaka (HUB). Na skupu će biti predstavljeno istraživanje "Analiza sustava poticanja stambene štednje u Hrvatskoj", a bit će riječi i o tome kako građani koriste sredstva stambene štednje nakon isteka ugovora (11,00 sati, Novinarski dom, Perkovčeva 2).

ZAGREB - Akademija Zagrebačke burze organizator je okruglog stola o utjecaju predstečajne nagodbe na hrvatsko tržište kapitala (14,00 sati, Zagrebačka burza, Ivana Lučića 2a).

dežurne urednice:

prijepodne: Nevenka Brčić

poslije podne: Davorka Stanešić

tel: 01/ 4808 680

fax: 01/ 4808 821

e-adresa: gospodarstvo@hina.hr

(Hina) xtp yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙