FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Gospodarstvo - za srijedu, 2. listopada

Autor: tper
ZAGREB, 1. listopada 2013. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za srijedu, 2. listopada.

HUM NA SUTLI - Na devetom susretu Liderova Kluba izvoznika gost će, kako je najavljeno, biti ministar pomorstva, prometa i infrastrukture Siniša Hajdaš Dončić s kojim će sudionici susreta razgovarati o značaju infrastrukture za razvoj konkurentnog izvoznog gospodarstva (10,30 sati, Vetropack Straža, Hum na Sutli).

ZAGREB - Konferencija "EU članstvo - Izazovi za hrvatsku ekonomiju" održat će se u organizaciji Zaklade Konrad Adenauer i Zagrebačke inicijative. Kako je najavljeno, govornici su guverner HNB-a Boris Vujčić, koordinator ekonomske politike CDU-a Joachim Pfeiffer te HDZ-a Ivan Domagoj Milošević (11,00 sati u Novinarskom domu, Perkovčeva 2).

ZAGREB - O istraživanju i eksploataciji ugljikovodika te projektu LNG terminal na Krku ministar gospodarstva Ivan Vrdoljak razgovarat će s zamjenikom pomoćnika glavnog tajnika za energetsku diplomaciju Sjedinjenih Američkih Država Amosom Hochsteinom (9,30 sati snimatelji i fotoreporteri mogu snimiti početak sastanka, po čijem su završetku, u 10,30 sati, predviđene izjave za medije, Ministarstvo gospodarstva, Kabinet ministra, 4. kat.)

ZAGREB - Na 3. međunarodnoj konferenciji o učenju za poduzetništvo, koju organizira Visoka škola Nikola Šubić Zrinski, govorit će se o cjeloživotnom učenju za poduzetništvo kao generatora za stvaranje nove vrijednosti s naglaskom na društvene odgovornosti i održivi razvoj. (9,00 sati, Hotel Antunović, Zagrebačka Avenija 100 a).

ZAGREB - "Jeste li spremni za Kinu?" tema je seminara u organizaciji Hrvatske gospodarske komore (HGK) i Centra EU za malo i srednje poduzetništvo. Naglasak će biti na načinima ulaska tvrtki na kinesko tržište te slučajevima iz prakse, na primjeru tvrtke Badel 1862 (10,00 sati, HGK, Rooseveltov trg 2).

dežurne urednice:

prijepodne: Nevenka Brčić

poslije podne: Davorka Stanešić

tel: 01/ 4808 680

fax: 01/ 4808 821

e-adresa: gospodarstvo@hina.hr

(Hina) xtp yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙