FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Hrvatski obrtnici na sajmu u Zenici

Autor: tper
ZAGREB, 30. rujna 2013. (Hina) - Hrvatski obrtnici, njih 26, predstavit će se na 20. generalnom sajmu ZEPS u Zenici, koji se održava od 1. do 5. listopada, izvjestili su iz Hrvatske obrtničke komore (HOK).

HOK i ove godine organizira i financijski podupire nastup hrvatskih obrtnika na sajmu u Zenici, a ovogodišnji je nastup 12. uzastopni nastup HOK-a na ovom sajmu.

Na sajmu u Zenici predstavit će se obrtnici iz djelatnosti obrade metala, proizvodnje auto dijelova, izrade ukrasnih i uporabnih predmeta, medičarskih proizvoda i svijeća, nakita itd.

Kako bi što kvalitetnije doprinijela promociji hrvatskog obrtništva te izlasku članova HOK-a na regionalno tržište, HOK sufinancira nastup svojih članova u iznosu od 30 do 50 posto troškova standardno uređenog izložbenog prostora, ističu iz komore.

Napominju i kako tijekom listopada organiziraju i sufinanciraju nastup svojih članova i na Međunarodnom sajmu metalurgije, elektronike, nemetala i graditeljstva "TEHNOMA 2013." u Skopju od 15. do 19. listopada.

Od 1995. godine do zaključno s ovogodišnjim sajmom u Zenici, održano je 229 sajamskih izložbi u Hrvatskoj i inozemstvu, u organizaciji i uz sufinanciranje Hrvatske obrtničke komore, na kojima je nastupilo 11.759 izlagača, navode iz HOK-a.

(Hina) xtp yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙