FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Bizovcu 19. međunarodni sajam "Agro zemlja"

Autor: vsik
OSIJEK, 27. rujna 2013. (Hina) - U Bizovačkim toplicama danas je otvoren 19. međunarodni sajam "Agro zemlja" na kojem svoje proizvode i usluge iz poljoprivrede, prehrane, horitkulture, ekologije, lova, ribolova, seoskog turizma i obnovljivih izvora energije do 29. rujna predstavlja 300 izlagača.

Predstavnik organizatora sajma, San Katava istaknuo je kako su ove godine na sajmu predstavljene sve vrste traktora koje se mogu naći na hrvatskom tržištu, te da je iznimno velika ponuda poljoprivredne mehanizacije koja se može kupiti po povoljnijim uvjetima.

Tijekom tri dana sajma posjetitelji će moći pratiti niz događanja, između ostalog "Festival kukuruza", a bit će održana i brojna stručna predavanja od kojih su posebno zanimljiva ona vezana za navodnjavanje i predstavljanje sustava za navodnjavanje.

Sajam "Agro zemlja", koji se održava pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede, otvorila je pomoćnica ministra Davorka Hajduković istaknuvši kako je riječ o sajmu koji sve više okuplja uz domaće i strane izlagače.

(Hina) xvs yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙