FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: dmak
ZAGREB, 28. kolovoza 2013. (Hina) - Izvješće o stanju u prometu Hrvatskoga autokluba (HAK) i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda (DHMZ) za Hrvatsku danas:

ZAGREB - Zbog lakše prometne nesreće na 199. kilometru autoceste A1, kod odmorišta Zir, promet u smjeru Splita ide voznim trakom, izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK) te poziva ostale sudionike u prometu da nailaskom na mjesto nesreće smanje putnu brzinu i poštuju upute prometne policije i cestara. Mokrih i skliskih kolnika ima u središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj, i dijelu Dalmacije i Slavonije, dok u Lici jaka kiša otežava vožnju, a posebice se skreće pozornost na dijelu autoceste A1 između čvorova Gospić i Bosiljevo 2. Na graničnom prijelazu Bajakovo pojačan je izlazak teretnih vozila. Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe, izvješćuje HAK.

ZAGREB - Promjenjivo oblačno povremeno s kišom, pljuskovima i grmljavinom. Obilnija kiša prijepodne mjestimice na sjevernom i dijelu srednjeg Jadrana, a sredinom dana i poslijepodne u kopnenom području. Prestanak kiše i postupno razvedravanje očekuje se poslijepodne na Jadranu, a navečer i u noći u većini kopnenih krajeva. Vjetar slab, poslijepodne do umjeren sjeverni i sjeverozapadni, a navečer će na sjevernom Jadranu zapuhati umjerena bura. Najviša temperatura između 18 i 23, a na Jadranu te u unutrašnjosti Istre i Dalmacije od 23 do 28 stupnjeva Celzija.

(Hina)

An unhandled error has occurred. Reload 🗙