FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Sport u 12,30 sati

Autor: imli
ZAGREB, 22. rujna 2013. (Hina) - Pregled sportskih događaja do 12,30 sati:

ZAGREB - Uprava hrvatskog nogometnog prvoligaša Slaven Belupa smijenila je trenera Ivana Katalinića nakon poraza na domaćem terenu od Splita 1-2 u 10. kolu Prve HNL, objavili su u subotu hrvatski internetski portali. Katalinić je preuzeo Slaven ovoga ljeta, ali nakon deset kola klub je posljednji sa samo pet bodova. Jedinu su pobjedu upisali protiv Zadra, a imaju sedam poraza. Katalinić je jedan od najiskusnijih hrvatskih trenera, u Hrvatskoj je vodio Hajduk, Osijek, Zadar, Varteks, Rijeku, Zagreb, Dugopolje, Split, a u inozemstvu Hapoel iz Haife, Metalurg Zaporožje, Dinamo iz Tirane, Posušje, te Široki Brijeg. Zasad nije poznato tko će naslijediti Katalinića na trenerskoj klupi Slaven Belupa.

RIM - U susretu 4. kola Talijanske Serie A Genoa i Livorno su igrali bez zgoditaka 0-0, a za domaćine je cijelu utakmicu odigrao Šime Vrsaljko. Chievo je u Veroni slavio protiv Udinesea s 2-1, a za gostujuću momčad je branio Ivan Kelava, dok je Igor Bubnjić igrao do 80. minute. U uzbudljivoj utakmici s dva pogotka u sudačkoj nadoknadi Cagliari i Sampdoria su na Sardiniji odigrali 2-2. Poredak: 1. Napoli 9 bodova, 2. AS Roma 9, 3. Inter 7, 4. Fiorentina 7, 5. Juventus 7... 11. Udinese 4,... 13. Genoa 4.

MADRID - Nogometaši Barcelone i Atletico Madrida zadržali su stopostotan učinak i nakon 5. kola prvenstva Španjolske, pobijedivši u gostima Rayo Vallecano i Valladolid. Barcelona je pobijedila Rayo Vallecano sa 4-0, a trostruki strijelac za Barcu bio je Pedro (33, 47, 72), a jedan pogodak zabio je Fabregas (78). Atletico Madrid je svladao Valladolid sa 2-0 golovima Raula Garcije (56) i Diega Coste (72). U nedjelju Modrićev Real Madrid dočekuje Getafe. Poredak: 1. Barcelona 15 bodova, 2. Atletico Madrid 15, 3. Villarreal 10, 4. Real Madrid 10, 5. Athletic Bilbao 9.

SEUL - Poljska tenisačica Agnieszka Radwanska osvojila je WTA turnir u Seulu nakon što je u finalu pobijedila Ruskinju Anastaziju Pavljučenkovu sa 6-7 (6), 6-3, 6-4. Radwanska je tako osvojila treći turnir ove godine i 13. u karijeri.

(Hina) ximl yiml

An unhandled error has occurred. Reload 🗙