FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Sport u 12.30 sati

Autor: imli
ZAGREB, 27. kolovoza 2013. (Hina) - Pregled sportskih događaja do 12.30 sati:

NEW YORK - Hrvatski tenisač Ivan Dodig pobijedio je Španjolca Fernanda Verdasca u 1. kolu US Opena u New Yorku sa 6-3, 7-5, 1-6, 4-6, 6-3. U drugom kolu posljednjega teniskog Grand Slam turnira Dodig će igrati protiv Rusa Nikolaja Davidenka koji je u 1. kolu pobijedio Amerikanca Rhynea Williamsa.

NEW YORK - Rezultati teniskog Grand Slam turnira US Opena:

TENISAČICE, 1. kolo -

Serena Williams (SAD/1) - Francesca Schiavone (ITA) 6-0, 6-1

Sloane Stephens (SAD/15) - Mandy Minella (LUKS) 4-6, 6-3, 7-6 (5)

Jelena Janković (SRB/9) - Madison Keys (SAD) 6-3, 6-4

Venus Williams (SAD) - Kirsten Flipkens (BEL/12) 6-1, 6-2

Agnieszka Radwanska (POLJ/3) - Silvia Soler (Špa) 6-1, 6-2

Li Na (Kina/5) - Olga Govorcova (BLR) 6-2, 6-2

TENISAČI, 1. kolo -

David Ferrer (Špa/4) - Nick Kyrgios (AUS) 7-5, 6-3, 6-2

Nikolaj Davidenko (RUS) - Rhyne Williams (SAD) 6-3, 4-6, 1-6, 7-5, 6-0

Rafael Nadal (Špa/2) - Ryan Harrison (SAD) 6-4, 6-2, 6-2

ZAGREB - U današnjem repesažu na SP u veslanju u korejskom Chungjuu četverac bez kormilara izborio je plasman u polufinale, i tako se je pridružio četvercu na pariće, koji je polufinale izborio u nedjelju pobjedom u svojoj kvalifikacijskoj skupini. Četverac bez kormilara, u sastavu Branko Begović, Vjekoslav Kolobarić, Marin Begović i Ante Janjić, osvojio je prvo mjesto u repesažu. Oni su bili u vodstvu od početka do kraja utrke. Polufinalne utrke na rasporedu su u četvrtak.

ZAGREB/BEČ - Igrači Dinama su u ponedjeljak navečer u Beču odradili službeni trening na kojem je bila sjajna atmosfera. Prvih 15 minuta bilo je otvoreno za predstavnike medija, a potom su "Modri" iza zatvorenih vrata radili posljednje pripreme za uzvratnu utakmicu zadnjeg pretkola Lige prvaka protiv Austrije, koja je na rasporedu večeras u 20.45 sati, objavljeno je na internetskom portalu Dinama. "Čeka nas teška utakmica u kojoj želimo isprati gorak okus koji je ostao iz prve utakmice u kojoj nismo bili pravi. Želimo biti puno agresivniji i čvršći, te kontrolirati igru i raditi pritisak. Sigurno ćemo biti bolji nego u prvom susretu, jer ne možemo odigrati još jednu tako lošu utakmicu. Pretpostavljam da će Austria igrati kao u Zagrebu, imaju prednost 2-0, obrambenom igrom su došli do nje i nemaju razloga puno mijenjati", izjavio je u ponedjeljak navečer na službenoj konferenciji za novinare sportski direktor Dinama Zoran Mamić, koji zajedno sa Damirom Krznarom privremeno vodi prvu momčad nakon odlaska Krune Jurčića.

ZAGREB/SPLIT - U ponedjeljak navečer u Split je na pregovore sa Hajdukom stigao 20-godišnji veznjak Thierry Makon Nloga, povremeni reprezentativac Kameruna, objavili su hrvatski mediji. Nloga je nastupao u kamerunskom prvoligašu New Star de Douala na poziciji playmakera, a pregovori s njime trebali bi početi u utorak. U Hajduku se nadaju da bi Makon Nloga mogao biti ugodno otkriće kao i 18-godišnji napadač Jean Evrard Kouassi iz Obale Bjelokosti, koji je u siječnju potpisao za Hajduk i odmah je postao ljubimac navijača zahvaljujući dobrim partijama.

ISTANBUL - U posljednjem susretu 2. kola nogometnog prvenstva Turske Bešiktaš, kojeg vodi hrvatski trener Slaven Bilić, je na gostovanju u ponedjeljak pobijedio Erciyesspor sa 4-2. Strijelci za Bešiktaš bili su Portugalac Manuel Fernandes (23), Turčin Gokhan Töre (51), Francuz Julien Escudé (65) i Portugalac Hugo Almeida (88), dok su za Erciyesspor zabili Vleminckx (11-11m) i Öztekin (41). Nakon dva kola jedino Bešiktaš ima stopostotni učinak, vodi sa 6 bodova, a slijede Karabukspor i Galatasaray sa po 4 boda.

MADRID - U posljednjem susretu 2. kola nogometnog prvenstva Španjolske Real Madrid je u ponedjeljak u gostima pobijedio Granadu sa 1-0 pogotkom Karima Benzeme u 10. minuti. Hrvatski reprezentativac Luka Modrić odigrao je cijeli susret za Real i bio je među bolje ocijenjenim igračima. Nakon dva kola po 6 bodova imaju Barcelona, Atletico Madrid, Athletic Bilbao, Villarreal i Real Madrid.

(Hina) ximl yiml

An unhandled error has occurred. Reload 🗙