FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Sport u 12.30 sati

Autor: imli
ZAGREB, 4. kolovoza 2013. (Hina) - Pregled sportskih događaja do 12.30 sati:

ZAGREB - U utakmici 4. kola Prve HNL Dinamo je u subotu na stadionu u Maksimiru svladao Split sa 1-0. Strijelac jedinog gola bio je Soudani u 88. minuti.Ovom pobjedom Dinamo je izbio na vrh ljestvice sa 10 bodova. U petak je Osijek na domaćem terenu svladao Slaven Belupo sa 2-1, te je tako upisao prvu prvenstvenu pobjedu. U nedjelju se sastaju Zadar - Rijeka i Hajduk - Hrvatski dragovoljac, a u ponedjeljak Istra 1961 - Lokomotiva.

BARCELONA - Mađarski vaterpolisti osvojili su naslov svjetskih prvaka, na SP u Barceloni Mađari su u finalu svladali Crnogorce sa 8-7 (2-0, 1-2, 3-3, 2-2). Mađarima je ovo treći naslov svjetskih prvaka, a prethodnog su osvojili prije točno 10 godina također u Barceloni. Hrvatska je po treći put zaredom osvojila brončanu medalju na SP svladavši u dvoboju za treće mjesto Italiju sa 10-8 (4-2, 4-1, 1-2, 1-3).

SOFIJA - Hrvatska rukometna reprezentacija gluhih po četvrti je put zaredom osvojila naslov olimpijskih pobjednika, oni su u finalu u Sofiji svladali Srbiju sa 31:24 (17:12). Do pobjede u finalu Hrvatska nije došla lako kako to konačni rezultat pokazuje. Najveća prepreka našim igračima bio je protivnički vratar Tepavac koji je imao 27 obrana. Inače, on je pravi profesionalac, branio je u inozemstvu, a trenutačno brani u prvoj ligi Srbije. U našoj momčadi svi su dali svoj maksimum. Ipak, treba izdvojiti organizatora igre Lušića, strijelaca Bošnjaka, koji je postigao 14 golova, te vratara Havića.

KARLSRUHE - Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Perišić bio je strijelac za Wolfsburg u susretu 1. kola njemačkog Kupa u 3-1 (1-0) pobjedi svoje momčadi na gostovanju kod drugoligaša Karlsruhea.Perišić je postigao prvi pogodak na utakmici u 14. minuti, te je sudjelovao u akciji za gol Diega za 2-0 u 70., a na terenu je bio do 75. minute. U završnici susreta prvo je Alibaz smanjio na 1-2, ali sve dvojbe oko pobjednika otklonio je Schaefer u sudačkoj nadoknadi. Ivica Olić igrao je do 87. minute za Wolfsburg.

LIBERVILLE - Nogometaši Paris SG-a osvojili su francuski Superkup, oni su u glavnom gradu Gabona Libervilleu svladali Bordeaux sa 2-1 (0-1). Pobjednik francuskog Kupa Bordeaux poveo je golom Saiveta (38), ali prvaci iz Pariza su u završnici preokrenuli rezultat preko Ongende (81) i Alexa (90+5). Potencijalni hrvatski reprezentativac Gregory Sertić odigrao je čitavu utakmicu za Bordeaux.

(Hina) ximl yiml

An unhandled error has occurred. Reload 🗙