FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Počele edukacije HTZ-a o marketingu i promociji

Autor: tmis
ZAGREB, 4. srpnja 2013. (Hina) - Hrvatska turistička zajednica (HTZ) počela je danas sa serijom edukacija za predstavnike turističkih zajednica te javnog i privatnog sektora kojima je cilj unapređenje marketinških znanja djelatnika u turizmu i poboljšanje učinkovitosti promocije.

Prve edukacije, kako su izvijestili iz Glavnog ureda HTZ-a, održavaju se od danas do 17. srpnja u Zagrebu i Osijeku, a prema planu je predviđeno da se do kraja studenog ove godine održi ukupno 14 seminara/modula u sedam gradova (Zagreb, Osijek, Pula, Rijeka, zadra, Split i Dubrovnik).

Ove godine teme edukacija su prema Programu rada HTZ-a razvoj proizvoda, marketing u turističkoj industriji, komunikacijske i upravljačke vještine, informacijske tehnologije u turizmu te interni marketing.

Edukacija je namijenjena rukovoditeljima i menadžerima u javnom i privatnom sektoru, višem i srednjem menadžmentu sustava turističkih zajednica (HTZ te TZ županija, gradova, općina i mjesta) te predstavnicima svih segmenata turističke industrije (hotelijerstvo, kampovi, turističke agencije i drugo).

Edukacija bi trebala rezultirati poboljšanjem praktičnih znanja i vještina polaznika te mogućnošću njihove neposredne primjene u poslovanju.

(Hina) xtam yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙