FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Turistička poslovna radionica HTZ-a "Buy Croatia" u Zadru

Autor: tmis
ZAGREB, 4. lipnja 2013. (Hina) - Na području Zadraske županije i grada Zadra od 5. do 8. lipnja studijski će boraviti 20-ak predstavnika stranih turističkih agencija i touroperatora s kojima će 20-ak hrvatskih turističkih partnera razgovarati o mogućnostima suradnje na posebnoj poslovnoj radionici Hrvatske turističke zajednice (HTZ) "Buy Croatia".

Najavili su to danas iz Glavnog ureda HTZ-a dodajući da studijski boravak stranih partnera organiziraju u suradnju s turističkim zajednicama Zadarske županije i grada Zadra.

Osim sudjelovanja na poslovnoj radionici koja će se održati 8. lipnja u Zadru, strani će partneri obići Zadar i Zadarsku županiju te hotelske kuće na tom području gdje će se detaljnije upoznati s turističkom ponudom s naglaskom na kulturno-povijesnu baštinu i eno gastro sadržaje.

Radionice "Buy Croatia" HTZ više puta godišnje organizira zadnjih nekoliko godina s ciljem povećanja obuhvata Hrvatske u brošurama stranih partnera te jače diverzifikacije turističke ponude na tržištu.

Na te radionice dolazi ograničen broj poslovnih partnera s emitivnih tržišta koji se tako u direktnom kontaktu s pružateljima usluga upoznaju s destinacijom i turističkim proizvodima istodobno pregovarajući o kupnji usluga i/ili paketa.

(Hina) xtam yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙