FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Dodjeljene nagrade uspješnim splitsko-dalmatinskim tvrtkama

Autor: zjur
SPLIT, 27. lipnja 2013. (Hina) - Dodjelom priznanja najuspješnijim tvrtkama u Splitsko-dalmatinskoj županiji u 2012. godini, kao i priznanja za inovacije i tvrtkama koje ove godine obilježavaju značajne jubileje na svečanoj sjednica Gospodarskog vijeća HGK Županijske komore Split ujedno je obilježena 205. godina postojanja komore i komorskog djelovanja u Splitu.

Priznanje Zlatna kuna u kategoriji velikih trgovačkih društava pripalo je Mesnoj industrija braća Pivac Vrgorac, u kategoriji srednjih tvrtki Zlatnu kunu dobio je Promet Makarska, a u kategoriji malih trgovačkih društava Spegra iz Splita.

Plaketa Zlatna kuna za inovaciju pripala je tvrtki Maiestas Kaštel Stari, vlasnika i izumitelja Dražana Krole, za proizvodnju, razvoj i primjenu inovacije pod nazivom elektrobakterijski ražanj.

Uručena su i posebna priznanja županijskim tvrtkama i udrugama koje ove godine obilježavaju značajne jubileje. Tako je nagrađena Udruga pravnika u gospodarstvu za 50 godina kontinuiranog djelovanja, potom Imota Donji Proložac za 60 godina rada i Slobodna Dalmacija za 70 godina izlaženja dnevnog lista.

(Hina) xzjur yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙