FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

IGH-ov projekt Autocesta Kosovo dobitnik prestižne nagrade

Autor: scvi
ZAGREB, 13. lipnja 2013. (Hina) - Projekt Instituta IGH, Autocesta Kosovo dobitnik je prestižne nagrade 2013 Global Best Project Award američkog Engineeering News Recorda, izvijestili su danas iz te tvrtke.

Projekt Autocesta Kosovo stručni žiri proglasio je najboljim međunarodnim projektom u kategoriji Cesta i autocesta, unutar koje se posebna pozornost posvećuje upravo izvrsnosti u građenju i dizajnu.

Nezavisni 7-člani stručni žiri sastavljen je od vodećih profesionalaca iz struke sa širokim međunarodnim iskustvom. Kriteriji odabira uključivali su sigurnost, inovaciju, doprinos globalnoj zajednici, estetsku kvalitetu i vještinu izvedbe, s posebnim naglaskom na diverzificiranost članova tima na globalnoj razini.

Global Best Projects Awards međunarodno je stručno priznanje koje za cilj ima promicanje najboljih svjetskih građevinskih projekata i tvrtki koje su se svojim dizajnom te kvalitetom i inovativnosti građenja posebno istakle. Dodjeljuje se u 20 pojedinačnih kategorija, počevši od aerodroma do edukacije.

(Hina) xpp ysbo

An unhandled error has occurred. Reload 🗙