FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - gospodarstvo - za utorak, 18. lipnja

Autor: sbil
ZAGREB, 17. lipnja 2013. (Hina) - Najavljujemo značajnije događaje za utorak, 18. lipnja.

ZAGREB - Udruga malih i srednjih poduzetnika Hrvatske udruge poslodavaca organizira radni ručak s ravnateljicom Porezne uprave Nadom Čavlović Smiljanec koja će, uz ostalo, govoriti o ulozi Porezne uprave u reformi poreznog sustava, o provedbi zakona o fiskalizaciji, financijskom poslovanju i predstečajnoj nagodbi, naplati poreznog duga te Općeg poreznog zakona. (12,00 sati, Hotel Antunović, Zagrebačka avenija 100a)

ZAGREB - U sklopu javne rasprave o nacrtima triju novih zakona kojima će se urediti područje prostornog uređenja, gradnje i inspekcijskog postupanja, Ministarstvo graditeljstva i prostornoga uređenja organizira okrugli stol u cilju predstavljanja zakonskih prijedloga stručnim i javnim tijelima te osobama koja izravno sudjeluju u njihovom provođenju. Javna rasprava o nacrtima tih triju zakona otvorena je 20. svibnja i traje do 20. lipnja, a na desetom u nizu okruglih stolova u sklopu te javne rasprave zakone će, kako je najavljeno, predstaviti ministrica graditeljstva i prostornog uređenja Anka Mrak Taritaš. (13,00 sati, Hrvatska gospodarska komora, Rooseveltov trg 2)

ZAGREB - Tvrtka RWE Energija predstavit će na konferenciji za novinare svoju ponudu električne energije za kućanstva u Hrvatskoj. RWE Energija nastala je preuzimanjem tvrtke Energija 2 Sustavi, koju je obavilo društvo RWE Hrvatska, podružnica njemačke RWE Grupe. Ta je tvrtka prošloga tjedna najavila kako će ponuditi električnu energiju kućanstvima i gospodarskim subjektima na hrvatskom tržištu. (11,00 sati, Kino Europa, dvorana Mueller, Varšavska 3)

ZAGREB - Ročište za glasovanje o izmijenjenom Planu financijskog restrukturiranja Diokija održat će se na Zagrebačkom velesajmu. To je ročište prvotno trebalo biti održano 10. lipnja, ali je odgođeno za 18. lipnja na zahtjev dužnika koji je naveo da je zaprimio zahtjeve ključnih vjerovnika (Hypo Group Alpe Adria, HEP Grupa i Zagrebačka banka) za odgodom kako bi proceduralno bili u mogućnosti dobiti potrebna odobrenja za podršku predloženom planu restrukturiranja (11,00 sati, Zagrebački velesajam, dvorana Brijuni).

dežurne urednice:

prije podne: Nevenka Brčić

poslije podne: Davorka Stanešić

tel: 01/ 4808 680

fax: 01/ 4808 821

e-adresa: gospodarstvo@hina.hr

(Hina) xrub yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙