FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: jnah
ZAGREB, 23. svibnja 2013. (Hina) - Izvješće Hrvatskoga autokluba o stanju u prometu i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas:

ZAGREB - Od 9,40 sati za sav promet zatvorena je autocesta A1 između čvorova Posedarje i Sveti Rok. Zbog bure samo za osobna vozila otvorene su: A6 Rijeka-Zagreb, između čvorova Delnice i Kikovica, Jadranska magistrala (D8) od Novog Vinodolskog do Svete Marije Magdalene, D54 Maslenica-Zaton Obrovački i Paški most. Zbog bure, na Krčkom mostu i na Jadranskoj magistrali (D8) između Bakra i Novog Vinodolskog, promet je zabranjen za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle, dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina).U prekidu su trajektne linije Prizna-Žigljen, Valbiska-Lopar i Stinica-Mišnjak i katamaranska Novalja-Rijeka.

ZAGREB - Promjenljivo i pretežno oblačno te vjetrovito i svježe. Mjestimična kiša uglavnom na istoku i u gorju te u Dalmaciji gdje osobito na jugu može biti i pljuskova s grmljavinom te veće količine kiše. Vjetar povremeno umjeren, mjestimice i jak sjeverni i sjeveroistočni. Na Jadranu umjerena i jaka, ponegdje i olujna bura, podno Velebita s orkanskim udarima, a na krajnjem jugu još jugo i jugozapadnjak. Poslijepodne i navečer vjetar u slabljenju. Najviša dnevna temperatura od 12 do 17, na Jadranu između 16 i 20 Celzijevih stupnjeva.

(Hina) pp yjn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙