FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: trub
ZAGREB, 28. svibnja 2013. (Hina) - Izvješće Hrvatskoga autokluba o stanju u prometu i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas:

ZAGREB - Treba voziti opreznije po mjestimice mokrim i skliskim kolnicima. Tijekom dana mogući su zastoji na dijelovima cesta gdje su radovi. Vozače upozoravamo da brzinu i način vožnje prilagode uvjetima na cestama te da poštuju ograničenje brzine. Zbog radova Ddvosmjerno se vozi na autocesti A1 kroz tunel Malu Kapelu, kod čvora Otočac, te između odmorišta Jasenice i Marune, kao i na autocesti A3 Bregana-Lipovac između čvorova Ivanja Reka i Križ. Do 14. lipnja na dionici Istarskog ipsilona (A9) između odmorišta Bale i čvora Vodnjan sjever vozi se uz posebnu regulaciju prometa i ograničenje brzine. Do 29. svibnja u 10 sati zatvorena je državna cesta D56 Muć-čvor Klis-Grlo na dionici Prugovo-Konjsko. Obilazak za osobna vozila je D219 Muć-Sinj-D1-čvor Klis-Grlo, a za teretna vozila (dulja od 13m) D33 Drniš-Šibenik-D8-Solin-D1-čvor Klis-Grlo i obratno. Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja. Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

ZAGREB - Djelomice sunčano uz promjenljivu naoblaku. Mjestimice će pasti malo kiše, i to ponajprije u Dalmaciji i Hrvatskome primorju. Vjetar na kopnu većinom slab južni i jugozapadni, poslijepodne umjeren uz lokalno jake udare. Na Jadranu umjereno i jako jugo koje će navečer oslabiti. Najviša temperatura zraka između 17 i 22 stupnjeva Celzijusa.

(Hina) xtr ytr

An unhandled error has occurred. Reload 🗙