FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: mcur
ZAGREB, 15. svibnja 2013. (Hina) - Izvješće Hrvatskoga autokluba o stanju u prometu i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas:

ZAGREB - Na autocesti A3 Bregana-Lipovac se zbog prevrtanja teretnog vozila otežano vozi jednim trakom između čvorova Novska i Okučani (131. km) u oba smjera. Vozače se moli za strpljenje i upozorava na oprez. Zbog radova se vozi dvosmjerno: na autocesti A1 kod čvora Otočac (od 143. + 510 km do 138. km), između odmorišta Jasenice i Marune (od 234. do 237. km), te kroz tunel Sveti Rok, a na autocesti A3 Bregana-Lipovac između čvorova Ivanja Reka i Križ (od 54. +300 do 51. +360 km). Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja. Trajekti i katamarani plove redovito.

ZAGREB - Većinom sunčano, u drugom dijelu dana s juga porast naoblake. Vjetar u početku slab, poslijepodne na kopnu mjestimice umjeren jugoistočni i južni, u gorju jugozapadni. Na moru će jačati jugo, pa će navečer na otvorenom već biti umjereno jako, u noći jako. Najviša temperatura zraka uglavnom od 21 do 26 stupnjeva Celzijevih.

(Hina) xpp ymć

An unhandled error has occurred. Reload 🗙