FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: dmak
ZAGREB, 21. travnja 2013. (Hina) - Izvješće Hrvatskoga autokluba o stanju u prometu i vremenska prognoza Državnog hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas:

ZAGREB - Jak vjetar povremeno puše na dionici autoceste A6 Rijeka-Zagreb između Kikovice i tunela Tuhobića, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub (HAK). U vremenu od 9.30 do 10.15 sati bit će prekinut promet na državnoj cesti D55 između Vukovara i Bršadina, zbog izvanrednog prijevoza tereta. U Zagrebu, do sutra, 22. travnja u pet sati zbog radova će biti zatvorena Heinzelova ulica od Banjavčićeve do Planinske ulice i vozi se zaobilazno. Do 21. travnja do 20 sati zatvorena je državna cesta D220 od skretanja za Tijaricu do GP Kamensko, vozi se zaobilazno. Od 21. do 26. travnja za sav promet bit će zatvorena državna cesta D121 na predjelu raskrižja Kapela. Obilazni pravac iz smjera Šibenika i Zadra je Tribunj - Ivinj - D121 i obrnuto iz pravca otoka Murtera. Od 22. travnja do 05.svibnja, zbog radova, za sav promet bit će zatvorena dionica državne ceste D205 od petlje Gubaševo do križanja kod dvorca Gredice. Promet će biti preusmjeren na županijsku cestu Zabok (D1)-Pavlovec Zabočki-Gubaševo-Veliko Trgovišće. Do 28. travnja, u vremenu od 9 do 19 sati, za sav promet zatvara se dio županijske ceste ŽC3266 Slunj (D1)-Donji Furjan-Bogovolja-Cetingrad, u mjestu Bogovolja, zbog razminiranja. Vozila se propuštaju svaki puni sat po 15 minuta.

ZAGREB - Barem djelomice sunčano, sredinom dana i poslijepodne uz većinom umjerenu naoblaku, a uglavnom u Gorskome kotaru, Lici i središnjim krajevima mjestimice prolaznu kišu ili kratkotrajan pljusak. Navečer i u noći s jugozapada jače naoblačenje, na Jadranu i u području uz njega mjestimice kiša, pljuskovi i grmljavina, a malo kiše očekuje se i u sjeverozapadnom području. Vjetar slab do umjeren sjeveroistočni i istočni, na Jadranu jugo u slabljenju i okretanju na jugozapadnjak. Najviša dnevna temperatura zraka od 18 do 24 stupnja Celzija.

(Hina) xdm ydm

An unhandled error has occurred. Reload 🗙