FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: trub
ZAGREB, 28. travnja 2013. (Hina) - Izvješće Hrvatskoga autokluba o stanju u prometu i vremenska prognoza Državnog hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas:

ZAGREB - Kolnici su jutros mjestimice mokri ili vlažni i skliski u Istri, Hrvatskom primorju, Gorskom kotaru, Lici, Dalmaciji i dijelu središnje Hrvatske, javlja Hrvatski autoklub (HAK). Magla mjestimice smanjuje vidljivost u Gorskom kotaru, posebice na dionici autoceste A6 Rijeka-Zagreb od čvora Oštrovica do tunela Tuhobić, gdje puše i jak vjetar. U HAK-u upozoravaju vozače da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama. Na pojedinim dionicama autocesta i ostalih cesta u tijeku su radovi na obnovi ili izgradnji kolnika, stoga vozače molimo za strpljenje te upozoravamo da poštuju privremenu prometnu signalizaciju i ograničenja brzine. Na Istarskome ipsilonu između Cerovlja i Lupoglava u zoni radova vozi se naizmjence, uz semafore. Do 28. travnja u 20.00 sati vozi se uz privremenu prometnu signalizaciju (naizmjence-semaforima) na D220 od skretanja za Tijaricu do GP Kamensko. Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja. Zbog loših vremenskih uvjeta u prekidu je trajektna linija Valbiska- Lopar.

ZAGREB - Pretežno sunčano, povremeno s umjerenom naoblakom. Na sjevernome Jadranu i u gorskim krajevima uz više oblaka još će ponegdje biti malo kiše, i to uglavnom prijepodne. Vjetar slab do umjeren, povremeno i jak jugozapadni, a na Jadranu umjereno i jako jugo. Najviša dnevna temperatura uglavnom između 20 i 26 °C.

(Hina) pp/xtr ytr

An unhandled error has occurred. Reload 🗙