FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: dmak
ZAGREB, 22. travnja 2013. (Hina) - Izvješće Hrvatskoga autokluba o stanju u prometu i vremenska prognoza Državnog hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas:

ZAGREB - Kolnici su mjestimice mokri i skliski na sjevernom Jadranu, u Istri, Lici, Gorskom kotaru i Dalmaciji. Zbog obilnih padavina na dubrovačkom području česti su odroni zemlje i kamenja pa vozače pozivamo na dodatan oprez. Odroni su mogući i na ostalim cestama u gorju. Zbog poplave prekinut je promet na državnoj cesti D414 u Stonu, na Pelješcu. Do 26. travnja za sav promet zatvorena je državna cesta D121 na predjelu raskrižja Kapela (skretanje za otok Murter). Obilazni pravac iz smjera Šibenika i Zadra je Tribunj-Ivinj-D121 i obrnuto iz pravca otoka Murtera. Od danas 22. travnja do 05.svibnja, zbog radova, za sav promet bit će zatvorena dionica državne ceste D205 od petlje Gubaševo do križanja kod dvorca Gredice. Promet će biti preusmjeren na županijsku cestu Zabok (D1)-Pavlovec Zabočki-Gubaševo-Veliko Trgovišće. Do 28. travnja, u vremenu od 9 do 19 sati, za sav promet zatvara se dio županijske ceste Slunj (D1)-Donji Furjan-Bogovolja-Cetingrad u mjestu Bogovolja, zbog razminiranja. Vozila se propuštaju svaki puni sat po 15 minuta. Danas, 22. travnja od 8 do 16 sati u Rijeci će se zbog radova u Osječkoj ulici ( čvor Škurinje- stanica za tehnički pregled Škurinje) voziti uz privremenu prometnu signalizaciju.

ZAGREB - Djelomice sunčano uz promjenjivu naoblaku. Na Jadranu, u Gorskome kotaru, Lici i unutrašnjosti Dalmacije povremeno kiša, pljuskovi i grmljavina, glavnina prijepodne. U ostalim područjima poslijepodne i navečer samo ponegdje malo kiše ili kratkotrajan pljusak. Vjetar slab, u sjevernim i istočnim krajevima do umjeren sjeveroistočnjak i istočnjak, a na Jadranu slabo do umjereno, na južnom dijelu i jako jugo. Najviša temperatura uglavnom između 15 i 20, u Slavoniji do 23 stupnja Celzija.

(Hina) xdm ydm

An unhandled error has occurred. Reload 🗙