FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: nkot
ZAGREB, 16. travnja 2013. (Hina) - Izvješće Hrvatskoga autokluba o stanju u prometu i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas.

ZAGREB - Vozi se uz povoljne vremenske uvjete i bez posebnih ograničenja, osim na dionicama gdje traju radovi. Na autocesti A6 Rijeka-Zagreb vozi se jednim trakom tunelima Javorova Kosa i Pod Vugleš i vijaduktom Stara Sušica u smjeru Zagreba i tunelima Hrasten i Veliki Gložac u smjeru Rijeke. Zbog radova na riječkoj obilaznici zatvoren je vozni trak između čvorova Rujevica i Škurinje u smjeru Zagreba. Do četvrtka, 18. travnja u 18 sati zbog radova u Velikoj Dapčevici zatvorena je državna cesta D5 Virovitica-Grubišno Polje od raskrižja Virovitica jug do raskrižja za Veliki Grđevac i Ivanovo Selo. Obilazak za sva vozila je dionicom Virovitica-Suhopolje-Maslenjača-Ivanovo Selo-Grubišno Polje i obrnuto. Zbog radova, na križanju državnih cesta D27 i D1 u Gračacu vozi se naizmjence jednim trakom. Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja. Trajekti i katamarani plove redovito.

ZAGREB - Prevladavat će sunčano, osobito u Dalmaciji i Slavoniji. Drugdje povremeno umjerena, na sjevernom Jadranu i u gorju prijepodne i povećana naoblaka. Vjetar većinom slab, na Jadranu prijepodne mjestimice umjerena bura, prema otvorenom moru jugo, a poslijepodne duž obale jugozapadnjak u okretanju na sjeverozapadnjak. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom od 17 do 22 Celzijeva stupnja.

(Hina) xnkot yjn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙