FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Zagrebu uskoro prva Hrvatska Tattoo konvencija

Autor: trub
ZAGREB, 4. svibnja 2013. (Hina) - Od 17. do 19. svibnja u zagrebačkom Studentskom centru održat će se prva Hrvatska Tattoo konvencija, sajam tetoviranja i prateće industrije, kao prvi i dugo iščekivani događaj ove vrste u hrvatskoj metropoli.

Konvencija se održava u povodu 20. godišnjice kontinuiranog profesionalnog rada Tattoo and piercing studija "Zagreb", iz kojega su danas priopćili kako im je namjera omogućiti ljubiteljima tetovaža trodnevno druženje u atriju zagrebačkog Kina SC u Savskoj ulici.

Taj će prostor tri cijela dana biti ispunjen renomiranim tattoo majstorima i drugim izlagačima, šarolikim skupljačima tetovaža te onim 'sramežljivijima' s jednom, dvije tetovažice i pokojim piercingom.

Organizatori najavljuju i da će konvenciju obilježiti i razni izvođači te zabavljači, "sve zajedno jedan 'veliki cirkus' u koji su svi radoznali dobro došli".

Sudjelovat će mnogobrojni tattoo majstori iz Zagreba, Varaždina, Koprivnice, Osijeka, Splita, Sesveta, Rovinja, Rijeke, Pule i Zadra, koji će pokazivati svoje radove i tetovirati.

Bit će tu i piercinga, nakita, tattoo opreme, alternativne odjeće, asortimana sexy shopova i mnogo drugih zanimljivih popratnih stvari.

"Ovakvi sajmovi se održavaju svake godine u svim većim gradovima civiliziranog svijeta pa je napokon i Zagreb dobio ovaj 'event' za sve one koji se godinama pitaju 'kad će zagrebačka konvencija'", stoji u priopćenju.

(Hina) pp/xtr ytr

An unhandled error has occurred. Reload 🗙