FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SDP uvjeren u pobjedu u Čakovcu

Autor: tjak
ČAKOVEC, 20. travnja 2013. (Hina) - Na izvještajno-tematskoj konvenciji čakovečke Gradske organizacije Socijaldemokratske partije njezin predsjednik Veselin Biševac istaknuo je danas kako ne sumnja u pobjedu koalicije SDP-HNS-HSS-HSU i MDS u Čakovcu na predstojećim lokalnim izborima i kandidata Stjepana Kovača u utrci za mjesto gradonačelnika.

Osvrnuvši se na protekli četverogodišnji mandat na vlasti u gradu ocijenio je da je, s obzirom na cijelu društveno-gospodarsku situaciju, učinjeno mnogo. Uspoređujući Čakovec s drugim jedinicama lokalne samouprave Biševac je ustvrdio kako je grad Zrinskih u teškim vremenima i dalje pri vrhu po učinjenome. Gradska vlast završila je mnoge projekte, a sve planirano smo i započeli te ćemo u budućem mandatu i završiti, poručio je Biševac.

Gradonačelnički kandidat Stjepan Kovač je dodao kako osobno očekuje pobjedu u prvom krugu te da će svoj program bazirati na razvoju gospodarstva, socijalnih programa i obrazovanja shodno izbornom sloganu "Čovjek na prvom mjestu".

Konvenciji je nazočio i ministar pomorstva, prometa i infrastrukture Siniša Hajdaš Dončić koji je kazao kako je došao dati potporu Stjepanu Kovaču u predizbornoj trci za mjesto čakovečkog gradonačelnika i Ivanu Perhoču za mjesto međimurskog župana. Obojica će kandidata znati upravljati međimurskim resursima, rekao je Hajdaš Dončić izrazivši uvjerenost kako će i oni, ali i stranka slaviti u svibnju na lokalnim izborima.

(Hina) xtjak ydm

An unhandled error has occurred. Reload 🗙