FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Uručene nagrade za kreativnost i inovativnost

Autor: dspo
PULA, 19. travnja 2013.(Hina) - U sklopu 6. dana kreativnosti i inovativnosti večeras su u Puli u organizaciji Mreže za razvoj i kreativnost svečano uručene nagrade za kreativnost i inovativnost najzaslužnijim pojedincima, organizacijama, institucijama i projektima koji su obilježili prošlu godinu.

Dobitnik nagrade u kategoriji kreativnog i inovativnog proizvoda je tvrtka "Galeb d.d." s Adriatic sport ultra termo rubljem. Najboljim menadžerom proglašen je Mate Rimac, dok je u kategoriji projekata jedinica lokalne samouprave nagradu dobio Grad Čakovec s projektom poticanja zapošljavanja mladih Generation next at work.

Dobitnik te nagrade u kategoriji turističkog projekta ili proizvoda je događaj koji je privukao svjetsku pozornost "Arena Ice Fever Pula MMXII", dok je u kategoriji kulture i umjetnosti nagradu ponijelo Hrvatsko društvo likovnih umjetnika s projektom "artOmat".

Najkreativac u kategoriji projekta i programa kreativne industrije je tvrtka Keira s proizvodom Keira kantice dok je u kategoriji projekta održivog razvoja nagradu dobilo Komunalno društvo Črnika i tvrtka Promix d.o.o. s projektom Eko bin i zaštita plaža od onečišćenja sitnim otpadom.

Nagradu za kreativnost i inovativanost za edukacijski projekt godine dobila je medijska kuća Styria Hrvatska s projektom praktičnog obrazovanja studenata pod nazivom Scool, dok je u kategoriji društvene odgovornosti najboljim projektom proglašen projekt podizanja svijesti o zdravom življenju pod nazivom Mršavimo zajedno tvrtke 24sata d.o.o.

Na ovogodišnji natječaj za Nagradu za kreativnost i inovativnost pristiglo je preko stotinjak projekta i programa iz cijele Hrvatske.

(Hina) xdspo yjn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙