FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HDZ i HDS potpisali koalicijski sporazum u Puli

Autor: dspo
PULA, 18. travnja 2013.(Hina) - Predstavnici pulskog HDZ-a i Hrvatske demokršćanske stranke (HDS) potpisali su danas u Puli sporazum o zajedničkom nastupu odnosno koaliciji na idućim lokalnim izborima u Puli.

Sporazum su potpisali predsjednici gradskih organizacija Zrinko Kajfeš (HDZ) i Srećko Butorac (HDS) koji su istaknuli kako se ova koalicija želi okrenuti mladima koji su, smatraju oni, u Puli zanemareni.

"HDS je naša srodna stranka koja gaji iste vrijednosti. Nisu nas spojili samo nacionalni interesi, već briga za malog čovjeka. Nisu nam bitne fotelje, već se želimo vratiti malim ljudima", poručio je Zrinko Kajfeš dodavši kako kako je HDZ pobjedom na izborima za Europski parlament upravo uoči lokalnih izbora dobio "jak vjetar u leđa" te u tom pravcu namjerava nastaviti.

Ustvrdivši kako ova koalicija ima namjeru proširiti se strankama centra i desnog centra Butorac je kazao kako se ova koalicija osim o mladima treba pobrinuti i za starije generacije kojima će, kako je rekao "porezi na nekretnine i imovinu biti dodatni teret kojim će biti do kraja dotučeni".

(Hina) xdspo ynpav

An unhandled error has occurred. Reload 🗙