FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagrebačka gradska skupština sutra o prijedlogu smanjenja komunalnog doprinosa

Autor: dmak
ZAGREB, 20. ožujka 2013. (Hina) - Zastupnici Skupštine grada Zagreba na sutrašnjoj će sjednici, posljednjoj u sadašnjem sazivu, među ostalim razmatrati prijedlog odluke o komunalno doprinosu.

Prijedlogom odluke obvezniku komunalnog doprinosa fizičkoj osobi koja ozakonjuje stambenu građevinu na njegov zahtjev utvrditi će se umanjeni iznos komunalnog doprinosa, ovisno o broju članova njegovog obiteljskog domaćinstva. I to pod uvjetom da obveznik komunalnog doprinosa i članovi obveznikova obiteljskog domaćinstva najmanje godinu dana imaju prijavljeno prebivalište i borave u mjestu i na adresi gdje se stambena građevina nalazi, računajući od dana stupanja na snagu odluke i to za iznos koji je obveznik komunalnog doprinosa dužan platiti.

Predlagatelji su Klub gradskih zastupnika SDP-a, Klub nezavisnih gradskih zastupnika Nezavisne liste Tatjane Holjevac i Klub gradskih zastupnika HSU-a.

Zastupnici bi trebali raspravljati i o Prijedlogu odluke o izmjenama Odluke o autotaksi prijevozu pri čemu se propisuje da se broj dozvola za područje Grada Zagreba utvrđuje prema posljednjem popisu stanovništva u omjeru jedno vozilo na 500 stanovnika. Sada je taj omjer jedno vozilo na 600 stanovnika.

Na dnevnom se redu, među ostalim, nalazi i Izvješće o radu gradonačelnika za razdoblje od 1. srpnja do 31. prosinca 2012. te Konačni prijedlog odluke o izmjenama i dopunama Odluke o donošenju Generalnog urbanističkog plana grada Zagreba

Očekuje se, među ostalim, i rasprava o Izvješću o stanju i kretanju osnovnih sigurnosnih pokazatelja na području Grada Zagreba u 2012. godini te prijedlog zaključka o dodjeli Nagrade Grada Zagreba

(Hina) xdm yrkor

An unhandled error has occurred. Reload 🗙