FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Dubrovniku 10. mediteranski sajam zdrave prehrane i ljekovitog bilja

Autor: hspa
DUBROVNIK, 18. ožujka 2013. (Hina) - Jubilarni 10. po redu Mediteranski sajam zdrave prehrane i ljekovitog bilja održat će se u Dubrovniku od 21. do 24. ožujka pod pokroviteljstvom predsjednika Republike Ive Josipovića te ministarstava poljoprivrede i regionalnog razvoja, najavljeno je na današnjoj konferenciji za novinare.

Voditelj sajma Vedran Kraljević kazao je kako je moto ovogodišnjeg jubilarnog sajma "Iz gospodarske recesije u poduzetničku agresiju", a očekuje se sudjelovanje više od 200 izlagača iz Hrvatske te BiH, Makedonije i Crne Gore.

U sklopu sajma održat će se 17 radionica i brojna predavanja s ciljem unaprjeđenja ekološke proizvodnje, zdrave prehrane i održivog razvoja te ravnoteže prirode i gospodarstva.

Kraljević je naglasio kako eko turizam i eko proizvodnja trebaju biti jedan od temelja razvoja Hrvatske, a Dubrovnik bi u tom cilju trebao postati i glavna eko turistička destinacija.

Prošlogodišnji sajam vidjelo je više od 30.000 posjetitelja, što najbolje govori kako se ova specijalizirana manifestacija profilirala kao jedna od značajnijih sajamskih priredbi u Hrvatskoj, rečeno je.

(Hina) xddub yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙